Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Desenează povestea primăverii – concurs de desene pentru copii organizat de Teatrul Ion Creangă şi Dragoni.ro –

0

Dragi părinţi, învăţători şi copii, Teatrul Ion Creangă, în parteneriat cu platforma educațională Dragoni.ro, organizează o competiţie de desene pentru cei mici, intitulată Povestea primăverii.

            Îi invităm pe toţi copiii, cu vârsta până la 12 ani, să ne surprindă cu poveşti despre primăvară, aşa cum este ea privită de fiecare în parte. Cele mai interesante 5 desene vor fi premiate cu câte o invitaţie dublă la premiera spectacolului Carolina şi Poneiul şi, din partea Dragoni.ro, cu un abonament pe o durată de 6 luni pentru jocurile de pe site-ul www.dragoni.ro, o mascotă, un smart-kit şi o şapcă personalizată.

Concursul se desfăşoară în perioada 26 martie-10 aprilie, cei 5 câştigători fiind decişi de către reprezentanţii Dragoni.ro. Anunţul câştigătorului se va face în data de 26 aprilie a.c. pe www.teatrulioncreanga.ro/Paginacopiilor, iar premiile vor fi oferite în cadrul premierei spectacolului Carolina și poneiul de către mascotele Dragoni.ro.

Vă aşteptăm desenele fotografiate în format .jpg sau .bmp la adresa de e-mail: concurs@teatrulioncreanga.ro sau, în original, prin poştă, la adresa Bd. Gheorghe Magheru, nr. 27, et. 1, în atenţia Biroului Management Educaţional şi PR. Vă rugăm să menţionaţi următoarele informaţii: nume, prenume, vârsta copilului participant la concurs, nume părinte sau învăţător, date de contact.

Desenează povestea primăverii şi poţi fi premiat de Teatrul Ion Creangă şi Dragoni.ro!

Teatrul Ion Creangă este o instituţie publică de spectacole, un teatru de repertoriu, aflat în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi finanţat de la bugetul local. Misiunea sa este de a crea şi promova spectacole de teatru de înaltă valoare artistică, de a coordona şi implementa programe de cercetare şi proiecte cu caracter educativ, social-formativ şi estetic, destinate copiilor cu vârste cuprinse între 0 şi 12 ani, educatorilor, cadrelor didactice specializate, părinţilor sau tutorilor legali.

Parteneri media ai Teatrului Ion Creangă: Itsy Bitsy, 24 Fun, Art Act Magazine, Calendar Evenimente, Onlinegallery.ro, Gradinițe.com, GrădinițeBucurești.ro, Port.ro, PRwave, Radio România Junior, SuperBebe, UrbanKid.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.