Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Descopera eroul din tine in 14 decembrie @ Institutul pentru Fericire si Petre Damoc

0

„Un erou nu este mai curajos decat un om obisnuit dar este curajos cinci minute in plus.”- Ralph Waldo Emerson 

Va invit sambata, 14 decembrie, sa exploram impreuna timp de cateva ore cum putem sa gestionam provocarile emotionale, sa folosim mai mult din potentialulul creierului si sa recrutam energiile iubirii astfel incat sa rezistam acele cinci minute in plus. Pret bilet: 100 lei (include pranzul, mentionati la rezervare daca preferati sa fie vegan, vegetarian sau cu carne)

Detalii despre inscriere aici

 Rezervari: 0751 657595

PROGRAM
09:45 -10:00 – Sosire si cunoastere
10:00 – 11:30 – Sesiunea 1 – Controlul Emotional (cum sa-ti imblanzesti emotiile).
11:30 – 11:45 – Pauza
11:45 – 13:15 – Sesiunea 2 – Elefantul si Calaretul (cum sa-ti folosesti mintea pentru a ajunge mai repede la destinatie)
13:15 – 14:30 – Pauza de pranz
14:30 – 16:00 – Sesiunea 3 – Tribul Eroilor (rolul comunitatii in atingerea obiectivelor)
16:00 – 16:15 – Pauza
16:15 – 17:00 – Totul se termina cu inceputuri (care este schimbarea pe care vrei sa o aduci in lume?)

 

descopera eroul din tine

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.