Depozit ecologic la Ramnicu Valcea

0

Via lumebuna.ro am aflat despre o investiţie verde la Râmnicu Vâlcea. Este vorba despre un depozit ecologic care a fost inaugurat de curând. El a fost construit cu bani europeni şi are un timp de funcţionare de 25 de ani.
„Depozitul  ecologic Feteni si Statia de Compostare  pentru deseuri solide nepericuloase din Ramnicu Valcea au fost inaugurate ieri. Valoarea proiectului s-a ridicat la 16 milioane de euro si sunt garantate 25 de ani, potrivit Realitatea.net. Depozitele au fost  amplasate la 5 km de centrul municipiului si au o suprafata de aproximativ 73,000 metri patrati si o capacitate de depozitare de 1.130.000 metri cubi.”

(foto Florin Ghindă, 2008)

fier

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează