Depozit ecologic de deseuri in judetul Arges

1

A fost inaugurata de curand prima celula a depozitului ecologic de deseuri de la Albota, judetul Arges!

Investitia este parte din cadrul proiectului ISPA „Managementul integrat al deseurilor solide din judetul Arges. Celula dată în funcţiune are o suprafaţă de 4,25 de hectare şi o capacitate de 750.000 de metri cubi, permiţând procesarea unei cantităţi de 432.000 de metri cubi de deşeuri. Ea include o linie de sortare, staţii de tratare şi incinerare, bazine de colectare şi tratare a apei şi platforme de depozitare.

Potrivit administratie.ro „valoarea totală a proiectului „Managementul integrat al deşeurilor solide din judeţul Argeş” este de 35,4 milioane de euro. Din această sumă, 18,3 milioane de euro reprezintă fonduri nerambursabile din partea Uniunii Europene, 6,1 milioane de euro cofinanţarea CJ Argeş şi 10,9 milioane suma alocată de la bugetul de stat.”

via fonduri-structurale.ro

foto administratie.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.