Depaseste-ti limitele in primul weekend de parasutism destinat femeilor!

0

 

TNT formation

In weekendul 28-30 iunie, doamnele si domnisoarele pot demonstra ca femeile sunt mai curajoase decat barbatii. Clubul de parasutism TNT Brothers organizeaza „Girls weekend”, un weekend dedicat femeilor, in care acestea pot incerca senzatia unui salt cu parasuta de la 4000 metri, in tandem cu un instructor.

Organizatorii au pregatit multe surprize, printre care salturi tematice si reduceri atat pentru salturile in tandem, cat si pentru cele ale parasutistelor cu licenta.

Cine poate sari cu parasuta?

Oricine isi depaseste limitele si isi doreste sa se bucure de fiecare clipa la intensitate maxima! Varsta minima pentru un salt in tandem cu parasuta este 18 ani. Daca ai intre 16-18 ani si iti doresti sa incerci senzatia unui salt, ai nevoie de acord din partea parintilor, legalizat de catre notar.

Fa-ti cadou o doza de adrenalina, un salt cu parasuta de la 4.000 m, in tandem cu un instructor profesionist TNT Brothers!

Despre TNT Brothers www.tnt-brothers.ro

Pasionati de parasutism si zbor de peste 15 ani, Dragos si Bogdan Boeru au deschis primul centru privat de parasutism din apropierea capitalei: TNT Brothers.

In 2002, Bogdan si Dragos Boeru au inceput sa practice parasutismul la Aeroclubul Romanieisi, un an mai tarziu,experimentau acest sport in Franta si Spania… “Acolo am invatat cu adevarat cum se poate practica parasutismul la alt nivel.”, isi aminteste Bogdan Boeru.

In 2006, inspirati de cursurile si experientele practicate la cele mai inalte standarde in Europa, cei doi frati au hotarit sa isi infiinteze propriul centru privat de parasutim din Bucuresti si asociatia sportiva TNT Brothers prin care sa promoveze acest sport si in Romania.

Pana la lansarea TNT Brothers in 2010, au trecut patru ani care au insemnat organizare, infrastructura si management. In Romania, din lipsa promovarii si a informatiilor despre acest sport, la intrebarea «Vrei sa sari cu parasuta», in general 6 din 10 persoane vor raspunde invariabil «Mi-e frica!». Insa astazi, datorita evolutiei tehnicii si echipamentelor, saltul cu parasuta in tandem este unul dintre cele mai sigure sporturi din lume.

—————

Web: www.tnt-brothers.ro

Facebook: TNT Brothers

Rezervari: 0731 MYJUMP; (0731 695 867)

Localizare. Comuna Clinceni (judetul Ilfov) este situata la vest de Bucuresti, la 16 km distanta, pe DN 6, soseaua Bucuresti-Alexandria. Vezi Aerodromul Clinceni pe harta.

Preturi. Un salt cu parasuta costa 650 de lei (fara filmare), 875 de lei (cu filmare) si 950 de lei (filmare+poze). De asemenea, TNT Brothers ofera si licenta de parasutism prin intermediul unui curs AFF (Accelerated Free Fly) care dureaza aproximativ doua saptamani si care costa 5.900 de lei.

In weekendul 28-30 iunie, doamnele si domnisoarele beneficiaza de un discount de 10% la salturile in tandem, salturile solo si scoala AFF

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează