Delfinariul din Constanta va avea 3 delfini noi in 2010!

0

Vești bune pentru constănțenii iubitori de delfini! Delfinariul din Constanţa va avea de anul viitor trei delfini aduşi tocmai din China. Cei trei delfini sunt născuţi în captivitate şi au vârsta de opt ani. Ei vor ajunge la Constanţa în luna aprilie a anului 2010.

„A fost prima oară când i-am văzut. Sunt două femele şi un mascul. I-am cumparat din Beijing, cu 1.600.000 de lei, adică 370.000 de euro, suma stabilită iniţial”, a declarat Adrian Mânăstireanu, directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii conform articolului publicat de realitatea.net

(foto Florin Ghinda, 2009)

constanta

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează