Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dejun cu Moș Crăciun | duminică, 18 decembrie

0

Moș Crăciun vine mai devreme la Domeniul Manasia, spre bucuria celor mici. În vreme ce pe părinți îi așteptăm cu un meniu complet nou semnat Chef Alexandru Iacob, copiii vor putea profita de prezența lui Moș Crăciun. Pentru fiecare mic participant la ultima ediție Dejun la conac a anului, vom avea câte un cadou sub brad.

unnamed

În mansarda conacului va avea loc reprezentația spectacolului de teatru „Băiețelul care și-a dorit să ningă” adusă la Domeniul Manasia de Teatrul din Pod. Piesa este un spectacol pentru juniori cu vârste cuprinse între 0 și 5 ani, în cadrul căreia atât cei mici cât și părinții lor sunt invitați să se implice participativ în derularea acțiunii. Este o piesă de teatru senzorial, o abordare creativă și plină de energie, ce urmărește a-i învăța pe copii despre mediul înconjurător prin interacțiunea cu povestea, mediul și oamenii.

DUMINICĂ, 18 DECEMBRIE | 12pm 
LOCURI DISPONIBILE DOAR PE BAZĂ DE REZERVARE.

TELEFON: +40 744 378 888 sau contact@domeniulmanasia.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.