Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

De la Art Nouveau la Postmodernism: cand Moda si Arta se intalnesc

0

Fundatia Calea Victoriei va invita joi, 6 iunie de la ora 19.00, la cursul De la Art Nouveau la Postmodernism: cand Moda si Arta se intalnesc, sustinut de istoricul Monica Neatu.

Va invitam sa descoperim impreuna modul in care arta si moda s-au intalnit si s-au influentat reciproc, de-a lungul secolului XX. Cu ajutorul unor tablouri celebre si a unor tinute care au facut epoca, vom incerca sa aflam care au fost sursele de inspiratie pentru creatorii ultimului veac si modul in care arta si moda au ilustrat metamorfozele societatii europene.

De la Art Nouveau la Postmodernism când Moda și Arta se întâlnesc

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.