Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

De Dragobete, iubeşte româneşte la Muzeul Satului!

0

Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti” şi Clasa 1 E vă invită duminică, 23 februarie 2014 să iubiţi româneşte de Dragobete, program inclus în seria de evenimente dedicate “Sărbătorilor tinereţii” şi a inceputului de primăvară.

muzeul satului 2013La sala ”Gheorghe Focşa”, vă invităm la vernisajul expoziţiei de fotografie „Dragobetele sărută fetele”, organizată în colaborare cu Asociaţia Bucureştiul Meu Drag.

Actorul Alexandru Nicolae Mihai ne învaţă “Descântecul de Dragobete” iar Grupul de datini şi obiceiuri Cucii, din comuna Brăneşti, judeţul Ilfov, ne anunţă cu surle şi trâmbiţe că ei sunt “Vestitorii primăverii” asigurându-ne că, atinşi de toiegele lor aducătoare de noroc, vom fi feriţi de ghinion tot anul.

La “Hora cântecului vesel”… ne îndeamnă Alin Suceveanu, Andreea Chisăliţă,

Loredana  Streche, Narcisa Băleanu, Raluca Constanţa Burcea, Iulia Mihai,

Alexandru Pătraşcu, Cornelia Tihon şi Daniel Bădoi, interpreţi de muzică populară ce vor aduce voia bună şi dorinţa de a juca o horă românească.

Editura Paideia ne invită să descoperim cum este “Dragostea în bucate”, Alin Suceveanu ne învaţă  “Paşi în doi”, propunându-ne un concurs de dans popular iar Silvia  Ciubotaru ne arată, punct cu punct, pas cu pas, cum să realizăm cele mai frumoase cusături româneşti.

Invitaţii speciali ai evenimentului sunt membrii Trupei HARA, care vor aduce zâmbetul pe buze şi vă vor face să fredonaţi melodii de demult, sau de acum, îmbinând genuri muzicale precum folclor românesc, medieval şi pop.

Vă poftim, cu drag, să ne „Lasaţi ca amintire… cele mai frumoase declaraţii de iubire!

Şi vă mai poftim să târguiţi la cele mai frumoase şi originale mărţişoare de dăruit şi de păstrat, precum şi “mărţişoare” dulci, din bucătăria tradiţională şi produse bio.

Nu uitaţi: avem concursuri cu premii, iar vizitatorii care îşi sărbătoresc onomastica în această zi – Draga, Drăguţa, Dragoş, Drăgan – au acces gratuit în muzeu (pe baza cărţii de identitate). 

Mulţumim sponsorilor :

BRD Groupe Societe Generale  – Sponsor oficial

Editura Paideia

Magnetella

Partenerilor media:

Agerpres, Jurnalul Naţional, Radio România Actualităţi, Radio România Cultural, Şaprte Seri,

Cocor Media Channel, Calendar Evenimente, Onlinegallery, TV CITY,

Bucharest Herald, The Epoch Times, Autentici.ro

Partenerilor:

Anzi Soft, RATB

Biroul Relaţii Publice

021. 317. 91. 03 / int. 143, 178

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.