De bine despre români!

0

Răzvan Lucescu, Adrian Mutu şi Dan Petrescu au primit cuvinte de laudă de la Jose Mourinho. Antrenorul campioanei Italiei l-a felicitat în special pe Dan Petrescu pentru performanţele sale ca antrenor. Citeşte pe Ştiri Locale sau pe sport.ro detalii despre declaraţia lui Mourinho despre cei 3 români.
„Antrenorul campioanei Italiei, Jose Mourinho, are numai cuvinte de lauda la adresa romanilor. Dupa ce a vorbit la superlativ de Razvan Lucescu si Adrian Mutu, „The Special One” l-a felicitat pe Dan Petrescu pentru titlul de campion castigat cu Unirea Urziceni. „Dan Petrescu este un tip deosebit, il felicit pentru performantele sale. Nu am apucat sa colaborez cu el, dar stiu ce inseamna el pentru Chelsea. A fost foarte apreciat la Londra si reprezinta o pagina din istoria fostului meu club”, a spus portughezul pentru Sport.ro.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează