De acum poti sa vezi trailerele spectacolelor de teatru

0

Trailere profesioniste cu spectacolele Teatrului Ion Creangă

Teatrul Ion Creangă și Teatru.pro au realizat un parteneriat prin care instituția își dorește prezentarea spectacolelor sale prin trailere, asemeni filmelor de succes.

Această inţiativă vine în sprijinul părinţilor care doresc să aleagă spectacolele potrivite pentru copiii lor.                                                                                                                                                                                                  Proiectul este abia la început, însă o parte din prezentările spectacolelor pot fi deja vizualizate urmărind link-ul:  http://www.teatru.pro/bucuresti/teatrulioncreanga/index.html

De altfel, Teatrul Ion Creangă deține și un cont oficial de Youtube unde pot fi vizualizate imagini din spectacole, reportaje sau emisiuni TV la care au participat actorii teatrului. Link-ul la care acestea pot fi accesate este: http://www.youtube.com/user/TeatrulIonCreanga

Teatrul Ion Creanga pe teatru.pro

Teatrul Ion Creangă este o instituţie publică de spectacole, un teatru de repertoriu, aflat în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi finanţat de la bugetul local. Misiunea sa este de a crea şi promova spectacole de teatru de înaltă valoare artistică, de a coordona şi implementa programe de cercetare şi proiecte cu caracter educativ, social-formativ şi estetic, destinate copiilor cu vârste cuprinse între 0 şi 12 ani, educatorilor, cadrelor didactice specializate, părinţilor sau tutorilor legali.

 Parteneri media ai Teatrului Ion Creangă: Itsy Bitsy, 24 Fun, Art Act Magazine, Calendar Evenimente, Onlinegallery.ro, ObservatorCultural, Grădinițe.com, GrădinițeBucurești.ro, MondoNews, Port.ro, PRwave, RFI România, SuperBebe, UrbanKid, Yorick.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează