„Daruind vei dobandi” – 13 decembrie @ Centrului Seeds for Happiness

0

Daruind vei dobandi” – 13 decembrie, intre orele 19 – 21 in sala Happy a Centrului Seeds for Happiness

Luna decembrie sta sub semnul GENEROZITATII la Centrul Seeds for Happiness, iar acest eveniment  moderat de Cristina Eremia ne pregateste pentru a fi generosi cu noi insine si cu ceilalti intr-un moment cat se paote de potrivit al anului.

„Cel mai pretios dar pe care-l putem oferi celorlalti este prezenta noastra” Thich Nhat Hanh

Acest workshop este o invitatie catre a fi mai generosi cu fiinta si prezenta noastra in lume, mai atenti si conectati, mai constienti de darurile noastre, mai impliniti in viata noastra.

In cadrul atelierului vom explora urmatoarele:

Ce inseamna generozitatea?

Despre a cere, a da si a primi

Sentimentul de lipsa

Ce am eu de daruit lumii?

Ce dobandim cand ne daruim?

Exercitiu de prezenta

Fiind prezenti la acest atelier veti putea sa constientizati unele tipare de gandire si relationare care va impiedica sa fiti mai multumiti in viata voastra, sa deveniti mai deschisi si relaxati, sa sporiti sentimentul de autoapreciere si sa simtiti valoarea unei prezente autentice in fata celuilalt.

Aici va puteti inscrie la eveniment.

Cost participare: 40 RON

Aceasta suma este destinata exclusiv acoperirii cheltuielilor logistice ale Centrului Seeds for Happiness, contributia facilitatorului fiind pro-bono.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează