Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dan Puric @ Ploiești

0

Dan Puric revine la Ploiești

Luni, 3 martie 2014, orele 18:00

Casa de Cultură a Sindicatelor, Ploiești

Luni, 03 martie 2014, Dan Puric, marele maestru conferențiar, actor și regizor, revine cu drag în Ploiești pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 18:00 pentru a ne vorbi „Despre iubire”.

“Dacă te grăbeşti, nu poţi să iubeşti niciodată. Un om care are griji, care este alienat, un om care este speriat, înfricoşat, nu se poate îndrăgosti.” Dan Puric

O personalitate remarcabilă a culturii românești, maestrul Dan Puric reușește să își cucerească publicul prin naturalețea și autenticitatea vorbelor sale, ce rezonează cu orice suflet românesc.

Cei prezenți vor putea urmări după conferință, piesa de teatru “Rencontres”, realizată de Dragoş şi Violeta Huluba, actori ai Companiei de Teatru Passe-Partout Dan Puric. O poveste de dragoste cu iluziile, căutarile, tensiunile și îndoielile ei, se intersectează în spectacol cu o poveste despre însingurarea și alienarea individului sub stresul vieții moderne, cu un tango pasional plin de ironie și gaguri, cu o istorie a cuplurilor celebre ale cinematografiei.

Biletele sunt puse în vânzare la:

  • noua librărie Diverta din Piața Victoriei, nr. 4  (lângă Poșta Mare Ploiești)

Program: de luni până vineri între orele 09.00-20.00, sâmbătă între orele 10.00 – 18.00, duminică închis.

  • la Caseria Casei de Cultură a Sindicatelor (Bulevardul Republicii 65, Ploiești)

Program de luni până vineri între orele 11.00 – 18.00

Prețul unui bilet este de 65 lei sau 75 lei, în funcție de poziția locului în sală.

DanPuric_Ploiesti

Evenimentul este organizat de Fundaţia Comunitară Prahova, o organizaţie non-profit, cu sediul în Ploieşti, ce îşi desfăşoară activitatea în judeţul Prahova. Misiunea Fundaţiei este aceea de a îmbunătăţi viaţa locuitorilor judeţului Prahova prin mobilizarea şi distribuirea de resurse în beneficiul iniţiativelor de dezvoltare locală.

Fundaţia Comunitară Prahova (www.fundaţiacomunitaraprahova.ro) este o organizaţie susţinută prin Programul Naţional de Fundaţii Comunitare (www.fundatiicomunitare.ro), iniţiat şi coordonat la nivel naţional de către Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (www.arcromania.ro) în parteneriat cu Fundaţia pentru Parteneriat (www.repf.ro) şi cu Fundaţia PACT (http://fundatiapact.ro/), finanţat de Fundaţia Charles Stewart Mott (www.mott.org), Central and Eastern European Trust (www.ceetrust.org) şi Fundaţia Româno-Americană (www.rafonline.org).

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.