Daca mergi la Gaudeamus poti sa si donezi carti!

0

Daca mergi la Gaudeamus poti sa donezi carti!  Vizitatorii târgului vor putea dona, la un stand special amenajat, cărțile de care nu mai au nevoie, scrie realitatea.net.

Volumele donate vor fi apoi trimise către biblioteci publice din mediul rural şi din comunităţile româneşti de peste hotare. Anul trecut, iniţiativa numită „Cărţile se întorc acasă” a adunat peste 8.000 de volume, care au fost dăruite bibliotecilor publice din Drăgăneşti Vlaşca şi Videle (judeţul Teleorman), Vasilaţi şi Ciocăneşti (Dâmboviţa) şi Comana (jud. Giurgiu).

Târgul Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură, ediţia a 18-a se va desfăşura în perioada 23 – 27 noiembrie la Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti

Citeste mai mult pe site-ul oficial gaudeamus.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează