Daca e marti, Societal dezbate… despre dezvoltarea durabila in proiectele FSE

0

Societal continua seriadezbaterilor de marti, pe 19 aprilie, ora 18, la casa REPER21 din str. Clucerului, nr. 49 A, Bucuresti.

De aceasta data vom discuta cu Andrei Pop, coordonator al proiectului „ComunitateDurabila” in cadrulAsociatiei Salvati Dunarea si Delta, despre dezvoltarea durabila in proiectele finantate prin Fondul Social European, in special prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU).

Intre nivelul politic, care promoveaza dezvoltarea durabila ca si obiectiv european, si celpractic, de a introduce dezvoltarea durabila in elaborarea si implementarea proiectelor POS DRU, exista inca un mare decalaj. Asociatia Salvati Dunarea si Delta si Active Watch si-au asumat provocarea de a-l diminu prin proiectul „Parteneriat pentru Dezvoltare Durabila”.

Solutia propusa? O comunitate de practica (www.comunitatedurabila.ro) pentrui ncluderea principiilor de dezvoltare durabila in cat mai multe proiecte din domeniul dezvoltarii resurselor umane.

Iata cateva dintre intrebarile propuse la aceasta dezbatere:

  • De ce avem nevoie sa ne reunim intr-o comunitate de practica pentru dezvoltare durabila?
  • Ce piedici am intampinat in incercarea de aadopta dezvoltarea durabila in proiectele noastre?
  • Care este valoarea adaugata a unei strategii de dezvoltare durabila pentru proiect?

Pentru a ajunge la casa REPER21, fiti eco-mobili si alegeti o plimbare de 10 minute de la statia de metrou Aviatorilor sau de 5 minute de la statia Piata 1 Mai (unde se ajunge cu autobuzul 300 sau tramvaiul 41). Pentrubiciclisti, avem o curte ideala pentru parcare!

Vaasteptam!

Echipa Societal

www.societal.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează