Cursuri supersonice și turbo pentru proiecte creative și culturale, marca Formare Culturală

0

Formare Culturală lansează o serie nouă de cursuri în București. Cursurile se adresează celor care activează sau aspiră să activeze în mediul cultural și creativ și au două formate accesibile, supersonic (de 3 ore) și turbo (14 ore, 2 zile). Cursuri precum „Finanțeză-ți ideile”, „Management cultural”, „Investiția în artă” sau „Vinde-ți ideile”, se subscriu ideii de experiență formalizată – toți trainerii își adaptează cunoștințele formale luând în considerare proiectele culturale și creative în care au lucrat ei înșiși.

Cursurile Formare Culturală se adresează tuturor celor care lucrează sau doresc să lucreze în mediul public sau privat (profit sau non-profit) al industriilor creative și culturale: teatru, dans, muzică, film, video, pictură, sculptură, fotografie, carte, arhitectură, design (de produs, vestimentar), noile media, instalații, performance, patrimoniu etc.

Cursurile au un format informal, cursanții fiind încurajați să se cunoască, să facă schimb de experiență șisă găsească soluții practice și creative pentru proiectele la care lucrează sau pe care urmează să le deruleze.

Cei interesați pot să își aleagă cursuri precum: „Curatoriat”, „Investiția în artă”, „Finanțează-ți ideile!” și„Bugete creative”, „Vinde-ți ideile”, „Management cultural”.

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierilor. Acestea se fac pe email, la training at formareculturala.ro, prin completarea și trimiterea formularului. Descarcă www.formareculturala.ro/formare-culturala-lanseaza-cursuri-supersonice-si-turbo-in-bucuresti/

Parteneri: Acuarela, Galeria Imbold, Modernism.ro, Asociația Operatorilor Culturali din Români

 Miguel Vallinas, Second skins, miguelvallinas.com

Foto credit & info: Miguel Vallinas, Second skins, miguelvallinas.com

Programul de training Formare Culturală oferă oportunități de învățare continuă în domeniul creativ și cultural prin mijloace de educaţie nonformală.

Web: http://www.FormareCulturala.ro
Facebook: http://www.facebook.com/FormareCulturala
LinkedIn Profile: http://linkedin.com/company/formare-culturala

Program octombrie 2013

Cursurile Supersonice se desfășoară în marțea și miercurea, de la 17.00 – 20.00, după cum urmează

„Curatoriat”– conținut pentru specialiști

(drumul cel mai scurt dintre artist, curator și o expoziție de succes)

Trainer: Cosmin Năsui

Cât: 3 ore (17.00 – 20.00)

Când: 8 octombrie și 15 octombrie

 

 „Investiția în artă

(despre cum transformi ceva frumos în ceva folositor financiar sau ce faci după ce descoperi în podul bunicilor o lucrare de artă)
Trainer: Cosmin Năsui

Cât: 3 ore

Când: 9 octombrie și 23 octombrie

 

„Finanțează-ți ideile!”

(cum să faci rost de bani pentru proiecte culturale)

Trainer: Andreea Grecu

Cât: 3 ore

Când: 16 octombrie

 

„Bugete creative”

(cum să gestionezi bugetul unui proiect cultural când ești manager de proiect)

Trainer: Andreea Grecu

Cât: 3 ore

Când: 30 octombrie

 

„Vinde-ți ideile”

(cum să vinzi produse și servicii în mediul cultural și creativ)

Trainer: Oana Ioniță Năsui

Cât: 3 ore

Când: 29 octombrie

 

Cursul Turbose desfășoară sâmbăta și duminica, în intervalul 10.00 – 18.00

„Management cultural”

(cum să inițiezi și să dezvolți cu succes un proiect în mediul cultural sau creativ)

Trainer: Oana Ioniță Năsui

Traineri invitați: Minodora Cerin, Amalia Alexandru

Cât: 14 ore

Când: 26 – 27 octombrie

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.