Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs gratuit de ”Îngrijitoare bolnavi la domiciliu”

0

 

CRIP Gornet a deschis cursul de ”Îngrijitoare bolnavi la domiciliu”

Noi cursanți în Centrul de Reabilitare şi Integrare Profesională – CRIP Gornet, din judeţul Prahova! În data de 26 mai 2013 s-a dat start cursului de calificare: ”Îngrijitoare bolnavi la domiciliu”. Cursul este organizat GRATUIT de Asociația Handicapaților Somatici din România (AHSR), prin internediul proiectului INSERT și se adresează persoanelor cu dizabilități și bolnavilor cronici din regiunea Sud-Muntenia.

CRIP Gornet: curs acreditat ANC

Cursul de calificare/recalificare nivel II: Îngrijitoare bolnavi la domiciliu se ține în localitatea Gornet (Cuib), jud. Prahova. Programul de formare are o durată de 5 luni și cuprinde sesiuni de pregătire teoretică și aplicații practice specifice meseriei, în urma cărora se vor dobândi competenţe la aplicarea normelor de igienă, la mobilizarea şi transportul persoanei asistate, la alimentaţie şi administrarea alimentelor, la supravegherea permanentă a stării de sănătate a persoanei asistate etc.

Absolvenții cursului Îngrijitoare bolnavi la domiciliu vor obţine câte un certificat acreditat ANC, cu recunoaștere națională și internațională și vor beneficia, în continuare, de noi servicii gratuite, precum mediere și plasare pe piața muncii.

insert

Pentru mai multe detalii contactaţi: Asociația Handicapaților Somatici din Romania (AHSR), telefon:  078 529 55 08, e-mail: insert@ahsr-crrs.ro, site: www.reinsert.eu

INSERT – ”Construirea unei rețele de reabilitare și integrare profesională pentru persoanele cu dizabilități din România, în vederea îmbunătățirii accesului acestora pe piața muncii”, cod proiect POSDRU 96/6.2/S/55474, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-20013, Axa prioritară 6 – ”Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenţie 6.2 – „Împreună pe piaţa muncii”.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.