Curs gratuit de ”Îngrijitoare bolnavi la domiciliu”

0

 

CRIP Gornet a deschis cursul de ”Îngrijitoare bolnavi la domiciliu”

Noi cursanți în Centrul de Reabilitare şi Integrare Profesională – CRIP Gornet, din judeţul Prahova! În data de 26 mai 2013 s-a dat start cursului de calificare: ”Îngrijitoare bolnavi la domiciliu”. Cursul este organizat GRATUIT de Asociația Handicapaților Somatici din România (AHSR), prin internediul proiectului INSERT și se adresează persoanelor cu dizabilități și bolnavilor cronici din regiunea Sud-Muntenia.

CRIP Gornet: curs acreditat ANC

Cursul de calificare/recalificare nivel II: Îngrijitoare bolnavi la domiciliu se ține în localitatea Gornet (Cuib), jud. Prahova. Programul de formare are o durată de 5 luni și cuprinde sesiuni de pregătire teoretică și aplicații practice specifice meseriei, în urma cărora se vor dobândi competenţe la aplicarea normelor de igienă, la mobilizarea şi transportul persoanei asistate, la alimentaţie şi administrarea alimentelor, la supravegherea permanentă a stării de sănătate a persoanei asistate etc.

Absolvenții cursului Îngrijitoare bolnavi la domiciliu vor obţine câte un certificat acreditat ANC, cu recunoaștere națională și internațională și vor beneficia, în continuare, de noi servicii gratuite, precum mediere și plasare pe piața muncii.

insert

Pentru mai multe detalii contactaţi: Asociația Handicapaților Somatici din Romania (AHSR), telefon:  078 529 55 08, e-mail: insert@ahsr-crrs.ro, site: www.reinsert.eu

INSERT – ”Construirea unei rețele de reabilitare și integrare profesională pentru persoanele cu dizabilități din România, în vederea îmbunătățirii accesului acestora pe piața muncii”, cod proiect POSDRU 96/6.2/S/55474, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-20013, Axa prioritară 6 – ”Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenţie 6.2 – „Împreună pe piaţa muncii”.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează