Curs de poetica fotografica

0

Poetica fotografica reprezinta o suma de instrumente de imagine care pot tensiona tema fotografica, anuland astfel, ornamentalul sec sau plictisul, organizeaza si stabilizeaza tensiunea creata, iar in final microdinamizeaza eventualul exces de stabilizare. Excesul de comprimare tehnica in expresie are ca scop economisirea spatiului si timpului de citire si perceptie. Nu dorim sa epatam.

Oferim diploma de absolvire a Scolii de Poetica Fotografica prin Fundatia Culturala Societatea de Concerte Bistrita si diploma de excelenta dupa anul II (mesterat).

Nu oferim diplome acreditate de diverse ministere.

In cadrul cursului organizam doua excursii fotografice de cate 3 zile, precum si doua sau trei expozitii in spatii publice. Cei mai buni cinci cursanti vor fi invitati sa participe la Tabara Internationala de Fotografie „Scoala de la Bistrita” care se va desfasura in luna august 2012.

Scoala dispune de laborator de procesare optico-chimica in care cursantii vor putea exersa developari de filme si mariri pe suport argentic.

Pentru informatii vizuale complexe vizitati site-ul scolii : www.fotopoetica.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează