Cupa TeamXpert la Mountainbike si Aventura Parc

0

Duminica, 21 octombrie, va invitam la o competitie inedita: Cupa TeamXpert la Mountainbike si Aventura Parc. 

Cupa TeamXpert este un concurs unic, ce imbina forta de la Mountaibike cu indemanarea necesara in Parcul de Aventura. Competitia are loc in Parcul Natural Comana si se adreseaza atat companiilor, cat si persoanelor care vor sa isi construiasca o echipa.

Vezi motivatia din spatele acestei competitii.

Cupa TeamXpert se desfasoara sub forma de stafeta cu doua probe: mountainbike si – partea inedita – Aventura Parc.Echipele sunt formate din 3 membri, doi dintre ei concureaza la mountainbike iar cel de al treilea la Aventura Parc.

Citeste mai multe despre modul de desfasurare.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează