Cupa Niro la biciclete, duminica 14 martie 2009, Bucuresti

0

Va invitam sa participati si la categoria „Ciclisti amatori” la o cursa de sosea, care se va desfasura in Complexul Comercial Dragonul Rosu (in spatele Targului Europa din Sos. Colentina), duminica, 14 martie 2010, Bucuresti. Pana la difuzarea Regulamentului concursului va informez despre conditiile de participare.
Locul: Complexul Comercial Dragonul Rosu – Fundeni, Bucuresti.
Traseu: circuit, startul si sosirea pe aleea din fata intrarii in Complexul Comercial Dragonul Rosu, un tur are 2.000 m. Ciclistii amatori vor avea in principiu 8-10 tururi (in functie si de nr. celor inscrisi la start), distanta totala fiind aprox. 20 km., posibil si mai mult.
Ciclistii amatori se inscriu in ziua competitiei la secretariatul cursei, cu o ora inainte de start (in jurul orei 09.00), pe baza declaratiei pe proprie raspundere, pentru minori declaratia va fi completata si semnata de tutorele legal.
Toti concurentii poarta echipamentul de ciclism si obligatoriu casca de ciclism, iar bicicleta trebuie sa fie in stare buna tehnica de functionare.

Premii: diplome, cupe.

Urmeaza sa postez Regulamentul concursului sau alte moficari survenite.

NOTA:
Reamintesc conditiile de participare ale ciclistilor amatori.
1. „Ciclistii incepatori” sunt cei care urmeaza sa fie licentiati la categoria Juniori Mici si Juniori Mari. Pentru o selectie mai buna in ciclismul de performanta, la toate disciplinele din ciclism exista si categoria incepatori. Pot participa sportivii nelicentiati, la care nu se vor percepe nici un fel de taxa (pe parcursul anului este posibila introducerea unei taxe modice pentru marirea fondului de premiere).
Inscrierile in concurs vor fi facute pe propria raspundere, de catre tutorele legal sau antrenorul care va trebui sa aiba imputernicire de la tutorele legal. Participantii vor purta obligatoriu casca de ciclist in timpul cursei iar bicicleta trebuie sa fie in buna stare de functionare.

2. „Ciclistii amatori” sunt sportivii de orice varsta (incepand de la copii pana la veterani inclusiv), care nu sunt licentiati. Functie de numarul participantilor se pot face mai multe categorii de varsta. Pentru dezvoltarea ciclismului ca sport de masa, FRCT organizeaza competitii pentru ciclistii amatori, cu respectarea conditiilor de participare prezentate la punctul 1.
Copiii pana la varsta de 18 ani vor fi inscrisi pe propria raspundere de catre tutorele legal sau antrenorul care va trebui sa aiba imputernicire de la tutorele legal.

Toti sportivii peste 18 ani se vor inscrie pe propria raspundere.
Toti sportivii vor purta obligatoriu casca de ciclist in timpul cursei si trebuie sa aiba bicicleta in buna stare de functionare.

Mult succes.
Tel. contact: profesor Florin Leonte, 0744.158.497.
Urmeaza sa postez Regulamentul concursului sau alte moficari survenite.

via mybike.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează