Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cupa Niro la biciclete, duminica 14 martie 2009, Bucuresti

0

Va invitam sa participati si la categoria „Ciclisti amatori” la o cursa de sosea, care se va desfasura in Complexul Comercial Dragonul Rosu (in spatele Targului Europa din Sos. Colentina), duminica, 14 martie 2010, Bucuresti. Pana la difuzarea Regulamentului concursului va informez despre conditiile de participare.
Locul: Complexul Comercial Dragonul Rosu – Fundeni, Bucuresti.
Traseu: circuit, startul si sosirea pe aleea din fata intrarii in Complexul Comercial Dragonul Rosu, un tur are 2.000 m. Ciclistii amatori vor avea in principiu 8-10 tururi (in functie si de nr. celor inscrisi la start), distanta totala fiind aprox. 20 km., posibil si mai mult.
Ciclistii amatori se inscriu in ziua competitiei la secretariatul cursei, cu o ora inainte de start (in jurul orei 09.00), pe baza declaratiei pe proprie raspundere, pentru minori declaratia va fi completata si semnata de tutorele legal.
Toti concurentii poarta echipamentul de ciclism si obligatoriu casca de ciclism, iar bicicleta trebuie sa fie in stare buna tehnica de functionare.

Premii: diplome, cupe.

Urmeaza sa postez Regulamentul concursului sau alte moficari survenite.

NOTA:
Reamintesc conditiile de participare ale ciclistilor amatori.
1. „Ciclistii incepatori” sunt cei care urmeaza sa fie licentiati la categoria Juniori Mici si Juniori Mari. Pentru o selectie mai buna in ciclismul de performanta, la toate disciplinele din ciclism exista si categoria incepatori. Pot participa sportivii nelicentiati, la care nu se vor percepe nici un fel de taxa (pe parcursul anului este posibila introducerea unei taxe modice pentru marirea fondului de premiere).
Inscrierile in concurs vor fi facute pe propria raspundere, de catre tutorele legal sau antrenorul care va trebui sa aiba imputernicire de la tutorele legal. Participantii vor purta obligatoriu casca de ciclist in timpul cursei iar bicicleta trebuie sa fie in buna stare de functionare.

2. „Ciclistii amatori” sunt sportivii de orice varsta (incepand de la copii pana la veterani inclusiv), care nu sunt licentiati. Functie de numarul participantilor se pot face mai multe categorii de varsta. Pentru dezvoltarea ciclismului ca sport de masa, FRCT organizeaza competitii pentru ciclistii amatori, cu respectarea conditiilor de participare prezentate la punctul 1.
Copiii pana la varsta de 18 ani vor fi inscrisi pe propria raspundere de catre tutorele legal sau antrenorul care va trebui sa aiba imputernicire de la tutorele legal.

Toti sportivii peste 18 ani se vor inscrie pe propria raspundere.
Toti sportivii vor purta obligatoriu casca de ciclist in timpul cursei si trebuie sa aiba bicicleta in buna stare de functionare.

Mult succes.
Tel. contact: profesor Florin Leonte, 0744.158.497.
Urmeaza sa postez Regulamentul concursului sau alte moficari survenite.

via mybike.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.