Cupa Malinului la Schi & Snowboard Freeride!

0

Sambata, 27 aprilie 2013, TeamXpert Sports Events va invita la Cupa Malinului la Schi & Snowboard Freeride!

CUPA MALINULUI este un concurs de Schi si Snowboard Freeride de mare traditie, ce se desfasoara neintrerupt, din 1998 pana in prezent. Competitia, care inchide de obicei sezonul de iarna, are loc pe Valea Malinului din Abruptul Bucegilor. Startul este la 2490 m, langa releul Costila, iar anul acesta, sosirea este la intersectia cu Brana Mare a Costilei. Traseul parcurge fete abrupte si culoare inguste.

Participantii trebuie sa probeze un nivel minim in schi / snowboard si sa detina o declaratie notariala pe proprie raspundere.

Inscrierile se fac pe siteul competitiei: cupamalinului.ro

TeamXpert Sport Events face parte din grupul TeamXpert si are ca obiect de activitate organizarea de evenimente si competitii sportive. Incepand cu 1998, Teamexpert Sport Events a organizat peste 70 de competitii si concursuri pe diferite discipline sportive. Printre acestea se numara competitii de marca precum maratonul de mountainbike Comana Bike Fest sau evenimente de traditie precum Cupa Malinului la schi si snowboard. Mai multe despre noi aici: teamexpert.ro/evenimente.html

CUPA MALINULUI 12

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează