Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum influențează diferențele dintre generații viața, proiectele și afacerile noastre?

0

Pe 14 noiembrie, începând cu ora 7.00 seara, Chris Worman – Director of Program Development la TechSoup GlobalNetwork, Cristian Lupșa – Editor Decât o Revistă, Andrei Pogonaru – Consultant pentru Ministerului Economiei și Alex Lăpușan – CEO & Founding Partner Zitec vor dezbatela The HUB București alături de participanți nevoia de înțelegere a diferențelor între generații în demersul de a dezvolta un business, de a transmite un mesaj sau de a atrage o comunitate în jurul unei idei.

Cea de-a patra ediție HUB Talks aduce în discuție diferența dintre cum se informează, cum se implică și cum iau decizii generațiile, reacționând la stimuli diferiți, în raport cu mai multe tipuri de putere. Reprezentanți din mai multe sectoare – business și tehnologie, banking și administrație publică, jurnalism și societatea civilă– vor facilita discuțiile răspunzând unor întrebări precum: De ce avem nevoie să implicăm mai multe generații? Cum este administrată o afacere în funcție de vârsta liderilor săi? Cum își manifestă fiecare generație controlul asupra propiilor vieți și cum își exprimă opiniile? Care sunt implicațiile aduse de acest fenomen pentru o persoană, proiectul sau afacerea sa? Cât de mult pot contribui social media și tehnologia în omogenizarea generațiilor?

Inspirat din provocările și realitățile societății în care trăim și din dorința celor care trec pragul HUB București de a pune umărul la găsirea unor soluții acestor provocări, HUB Talks face parte dintr-o serie de întâlniri lunare ce își propun să fie un spațiu de conversații și dezbateri constructive alaturi de invitati speciali, reprezentativi pentru temele abordate.

 

Pentru a participa la acest eveniment cei interesați pot alege un pachet de membru în comunitatea The HUB București și să aibă astfel acces la toate evenimentele ori pot achita taxa de participare la evenimentul HUB Talks. Detalii despre eveniment și înregistrările sunt disponibile aici bucharest.the-hub.net/event/hub-talks-marketing-for-good-wishful-thinking-or-social-impact-tool

The HUB București este un spațiu de colaborare conceput pentru inovatorii care acceptă provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre și încearcă să le rezolve prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. The HUB București oferă variante diverse de abonamente, adaptate nevoilor fiecărei categorii de profesioniști și organizează și un program variat de evenimente de networking, învățare, incubare și dezvoltare, atât pentru membrii săi, cât și pentru alți profesioniști din domenii conexe cu inovația socială (CSR, HR, comunicare socială etc.).

 

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.