Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum construim Echilibrul interior?

0

Cum construim Echilibrul interior:

Atelier de dezvoltare personala

Cinci intalniri, cinci excursii in peisajul sufletului.

Prin intermediul unor scurte exercitii individuale sau de grup, Daniela Andreescu, coach si formator in comunicare si relatii interumane, va va fi ghid in aceasta excursie prin natura mintii, inimii si sufletului, uneori insorita, alteori umbrita.

Scopul cursului este facilitarea dezvoltarii personale, oferind un cadru pentru dobandirea de cunostinte si instrumente practice, aplicabile in viata cotidiana, pentru o mai buna gestionare a energiei si cresterea echilibrului interior.

In fiecare din cele cinci intalniri, pornind de la cate un exercitiu simplu si relaxat (vizualizare creativa, foto-colaj, meditatie, desen, joc, dialog) provenit din variate metode de facilitare a dezvoltarii personale, veti putea descoperi:

Cum sa va dezvoltati increderea in sine si sa diminuati temerile

Cum sa va ascultati intuitia pentru a comunica mai bine cu sine

Cum sa cresteti capacitatea de a accesa calmul mental-emotional

Integrand noile intelegeri si aplicandu-le in practica, veti reusi sa va continuati calatoria pe propria cale cu mai mult soare in suflet si mai putine furtuni emotionale, veti descoperi cum puteti sa va bucurati de propria natura interioara, independent de conditiile exterioare.

fundatia calea victoriei

Lector: Daniela Andreescu

Data incepere: 14 Mai 2013; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 5; Frecventa: saptamanal, marti

Varsta Minima: 18 ani

Cost: 225 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 200 ron

Loc: str. Popa Soare 40, et. 1

Inscriere la contact@victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.