Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum a fost la noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs?

0

Joi, 5 aprilie 2012, de la ora 17 la ora 24  Revista Atelierul a sărbătorit 2 ani de existenţă, ocazie cu care a organizat prima ediţie a Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs

 

Cum a spus şi Bogdan Șerban  în direct la Radio Guerrilla a fost un fel de Zi spre Noapte albă a creatorilor şi designerilor de produs la care vizitatorii au putut să admire, să achiziţioneze creaţiile designerilor şi să simtă bine. Toţi cei care au participat la acest eveniment avut sanşa să câştige premii handmade şi de autor la tombolele organizate, au participat la ateliere realizate de Școala de Bijuterie Contemporană Assamblage, incubator107 şi Tinker şi au fost îndulciţi de Amărui de Ciocolată.

Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs a fost urmată de concertul Loungerie II în Expirat, şi de o mini paradă de modă-solista purtând  ţinute create special  de Mariana Marin, Tricouri Antante şi de Carmen Chiorean.

Toţi cei prezenţi la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, au putut pleca acasă cu o ţinută completă de autor, de la dresuri, rochii, fuste, mânuşi chic, până la broşe, papioane, cercei şi coliere. Lămpi de autor şi jucării şic au fost de asemenea  prezente în cadrul acestui eveniment.

Ne vedem la următoarea ediţie a Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs.

Asociaţia Atelierul de Creaţie

www.revista-atelierul.ro

http://www.facebook.com/revista.atelierul

contact@revista-atelierul.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.