Cum a fost la noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs?

0

Joi, 5 aprilie 2012, de la ora 17 la ora 24  Revista Atelierul a sărbătorit 2 ani de existenţă, ocazie cu care a organizat prima ediţie a Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs

 

Cum a spus şi Bogdan Șerban  în direct la Radio Guerrilla a fost un fel de Zi spre Noapte albă a creatorilor şi designerilor de produs la care vizitatorii au putut să admire, să achiziţioneze creaţiile designerilor şi să simtă bine. Toţi cei care au participat la acest eveniment avut sanşa să câştige premii handmade şi de autor la tombolele organizate, au participat la ateliere realizate de Școala de Bijuterie Contemporană Assamblage, incubator107 şi Tinker şi au fost îndulciţi de Amărui de Ciocolată.

Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs a fost urmată de concertul Loungerie II în Expirat, şi de o mini paradă de modă-solista purtând  ţinute create special  de Mariana Marin, Tricouri Antante şi de Carmen Chiorean.

Toţi cei prezenţi la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, au putut pleca acasă cu o ţinută completă de autor, de la dresuri, rochii, fuste, mânuşi chic, până la broşe, papioane, cercei şi coliere. Lămpi de autor şi jucării şic au fost de asemenea  prezente în cadrul acestui eveniment.

Ne vedem la următoarea ediţie a Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs.

Asociaţia Atelierul de Creaţie

www.revista-atelierul.ro

http://www.facebook.com/revista.atelierul

contact@revista-atelierul.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează