Cucereşte un munte la Directia Omu

0

A doua ediţie Directia Omu – cucereşte un munte!

Padina Fest vă invită şi anul acesta pe data de 3 August 2013 la a cea de a doua ediţie a concursului de alergare montană Directia Omu, în care participanţii trebuie să atingă vârful Omu, cel mai înalt punct din masivul Bucegi, şi să se întoarcă înapoi la start/finish pentru a termina cursa. Startulşi sosirea concursului au loc pe platoul Padina, traseul desfăşurându-se pe firul văii Ialomiţei. Cursa, care are 16,95 kilometri, şi se desfăşoară într-un cadru natural excepţional.

Competiţia Direcția Omu este integrată într-un festival de 5 zile dedicat muntelui. Padina Fest revine în forţă cu a patra ediţie între 31 iulie şi 4 august 2013 pe Platoul Padina, Munţii Bucegi cu activităţi montane, workshopuri, concerte şi întreceri sportive chiar în mijlocul naturii. Pentru iubitorii ciclismului şi nu numai, Padina Fest organizează în 2013 a treia ediţie a Maratonului Bucegilor, o întrecere tipică de MTB cross country, într-un cadru spectaculos, la altitudine de până la 2000 metri.

Promovarea munților Bucegi şi a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montană şi ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural rămân priorităţile Padina Fest. Cele două competiţii ale festivalului, Direcţia Omu şi Maratonul Bucegilor, işi propun să susţină sportul ca stil de viaţă, indiferent de profesie sau vârstă.

Pentru înscrieri, noutăţi şi surprize intraţi pe www.padinafest.ro/directia-omu și www.facebook.com/padinafest. Biletele sunt disponibile în reţeaua myticket.ro.

Ediţia 2013 se bucură de implicarea Volksbank, Generali Asigurari, Dorna şi Federaţia Română de ciclism care cred în ideea de sport ca mod de viaţă. Padina Fest implică o logístică impresionantă la care îşi aduc contribuţia 360 Revolution, Consiliul Judetean Dâmboviţa, Primaria Moroeni, echipele de salvamontisti, Hotelul Peştera, cabanierii din zonă şi Administraţia Parcului Natural Bucegi. Partenerii media ai maratonului sunt Radio Guerilla, dirt Bike, Smart Atletic, Ciclism.ro, Liber în mişcare, Bike Time.ro, CarpatBike şi mulţi alţii.

 

DirectiaOmu

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează