Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cucereşte un munte la Directia Omu

0

A doua ediţie Directia Omu – cucereşte un munte!

Padina Fest vă invită şi anul acesta pe data de 3 August 2013 la a cea de a doua ediţie a concursului de alergare montană Directia Omu, în care participanţii trebuie să atingă vârful Omu, cel mai înalt punct din masivul Bucegi, şi să se întoarcă înapoi la start/finish pentru a termina cursa. Startulşi sosirea concursului au loc pe platoul Padina, traseul desfăşurându-se pe firul văii Ialomiţei. Cursa, care are 16,95 kilometri, şi se desfăşoară într-un cadru natural excepţional.

Competiţia Direcția Omu este integrată într-un festival de 5 zile dedicat muntelui. Padina Fest revine în forţă cu a patra ediţie între 31 iulie şi 4 august 2013 pe Platoul Padina, Munţii Bucegi cu activităţi montane, workshopuri, concerte şi întreceri sportive chiar în mijlocul naturii. Pentru iubitorii ciclismului şi nu numai, Padina Fest organizează în 2013 a treia ediţie a Maratonului Bucegilor, o întrecere tipică de MTB cross country, într-un cadru spectaculos, la altitudine de până la 2000 metri.

Promovarea munților Bucegi şi a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montană şi ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural rămân priorităţile Padina Fest. Cele două competiţii ale festivalului, Direcţia Omu şi Maratonul Bucegilor, işi propun să susţină sportul ca stil de viaţă, indiferent de profesie sau vârstă.

Pentru înscrieri, noutăţi şi surprize intraţi pe www.padinafest.ro/directia-omu și www.facebook.com/padinafest. Biletele sunt disponibile în reţeaua myticket.ro.

Ediţia 2013 se bucură de implicarea Volksbank, Generali Asigurari, Dorna şi Federaţia Română de ciclism care cred în ideea de sport ca mod de viaţă. Padina Fest implică o logístică impresionantă la care îşi aduc contribuţia 360 Revolution, Consiliul Judetean Dâmboviţa, Primaria Moroeni, echipele de salvamontisti, Hotelul Peştera, cabanierii din zonă şi Administraţia Parcului Natural Bucegi. Partenerii media ai maratonului sunt Radio Guerilla, dirt Bike, Smart Atletic, Ciclism.ro, Liber în mişcare, Bike Time.ro, CarpatBike şi mulţi alţii.

 

DirectiaOmu

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.