Cu ocazia Z.E.N. suntem ZEN / Workshop ZEN COACHING

0

 

In data de 11 octombrie 2013 este marcata Ziua Educatiei Nonformale Z.E.N., in cadrul proiectului national de promovare a acestui tip de educatie in Romania.

Cu aceasta ocazie speciala, Centrul de Consiliere pentru Tineri – Casa Studentilor Bucuresti organizeaza vineri 11 Octombrie 2013 intre orele 11.00 – 14.00 un workshop de ZEN COACHING.

O noua intalnire interesanta care isi propune dezvoltarea personala permanenta a studentilor si tinerilor in general.

De obicei cauti raspunsuri in afara : de la profesori, carti, filme, colegi, familie, etc.

De aceasta data iti vom arata cum sa gasesti solutiile in interiorul tau.profund.

Ca student esti la inceput de drum in viata. Te gandesti adesea la ce va urma dupa facultate si cum iti vei putea manifesta visele!

Din pacate, de obicei multi dintre oameni cedeaza in a-si trai aspiratiile, multumindu-se cu ceva ce le da un sentiment de siguranta si astfel pierd pasiunea si energia date de un Vis Maret.

ZEN Coachingul te ajuta in primul rand sa-ti descoperi visele si apoi sa le manifesti cu incredere. Sa fii la inaltimea Visului Tau, pe masura calitatilor si talentelor tale. Acestea fac diferenta !

1 echilibru

Workshop ZEN COACHING

Vineri 11 Octombrie 2013, orele 11.00 – 14.00

BUCURESTI: Casa Studentilor Bucuresti, Calea Plevnei 61, sala CEnF – parter

contact : Iuliana Dobre   www.centruldeconsiliere.blogspot.ro

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează