Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cu ocazia Z.E.N. suntem ZEN / Workshop ZEN COACHING

0

 

In data de 11 octombrie 2013 este marcata Ziua Educatiei Nonformale Z.E.N., in cadrul proiectului national de promovare a acestui tip de educatie in Romania.

Cu aceasta ocazie speciala, Centrul de Consiliere pentru Tineri – Casa Studentilor Bucuresti organizeaza vineri 11 Octombrie 2013 intre orele 11.00 – 14.00 un workshop de ZEN COACHING.

O noua intalnire interesanta care isi propune dezvoltarea personala permanenta a studentilor si tinerilor in general.

De obicei cauti raspunsuri in afara : de la profesori, carti, filme, colegi, familie, etc.

De aceasta data iti vom arata cum sa gasesti solutiile in interiorul tau.profund.

Ca student esti la inceput de drum in viata. Te gandesti adesea la ce va urma dupa facultate si cum iti vei putea manifesta visele!

Din pacate, de obicei multi dintre oameni cedeaza in a-si trai aspiratiile, multumindu-se cu ceva ce le da un sentiment de siguranta si astfel pierd pasiunea si energia date de un Vis Maret.

ZEN Coachingul te ajuta in primul rand sa-ti descoperi visele si apoi sa le manifesti cu incredere. Sa fii la inaltimea Visului Tau, pe masura calitatilor si talentelor tale. Acestea fac diferenta !

1 echilibru

Workshop ZEN COACHING

Vineri 11 Octombrie 2013, orele 11.00 – 14.00

BUCURESTI: Casa Studentilor Bucuresti, Calea Plevnei 61, sala CEnF – parter

contact : Iuliana Dobre   www.centruldeconsiliere.blogspot.ro

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.