Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cu Băneasa Race rămâi în formă! Primul antrenament al Ediției de toamnă!

0

Cum? Este simplu! Alergi alături de prieteni, alergi cu bucurie, alergi pe răcoare la primul antrenament oficial Băneasa Race – Ediția de toamnă, pe 4 august, ora 09:00.

Știm că e vremea vacanțelor, așa că ai toate motivele sa te bucuri de natură și de aer curat! Ca să fii în formă te ajutăm noi, căci alergarea este grozavă, iar antrenamentele constante cresc rezistența musculaturii și a oaselor.

Acum că te-am și convins, îți spunem că o să alergăm pe traseul de 10,5 km Băneasa Race, alături de coordonatorii antrenamentului.

Nu uita de crema de protecție solară și crema anti țânțari ! Chiar daca alergăm în pădure, mai sunt și porțiuni cu expunere la soare! Fotograful o să fie și el pe poziții, pregătit să-ti facă poze numai bune de înrămat!!

 

Ne dăm întâlnire aici, iar participarea este gratuită și deschisă oricărui doritor. Avem și un regulament simplu și clar, pe care îl puteți vedea la acest link.

 

Așa că ia-ți gașca și hai cu noi! Dacă nu te-ai înscris încă la cursa din 29 septembrie, o poți face ușor aici!

 

Nu uita, Băneasa Race este despre mișcare, prieteni, oameni relaxați și prietenoși ca tine și despre pasiunea noastră, a tuturor, pentru alergare!

 

Următoarele antrenamene vor fi pe 15 august, 1 septembrie și 15 septembrie, aceeași ora – 09:00.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.