Crosului Petrom in Bucuresti / Palatul Parlamentului, 26 septembrie 2010

0

Crosul Petrom se va desfasura in date 26 septembrie 2010 in Bucuresti in jurul Palatului Parlamentului pe urmatorul traseu: Bulevardul Libertatii, Calea 13 Septembrie, Strada Izvor, Bulevardul Natiunile Unite, cu sosire pe Bulevardul Libertatii, intersectia cu Bulevardul Unirii. Startul Crosului se va da la ora 11:00, iar concurentii se pot inscrie in Piata Constitutiei, incepand cu ora 8:30.

Categoriile de varsta sunt: juniori (cu doua subcategorii: 10-14 ani si 15-18 ani), seniori (cu trei subcategorii: 19-34 ani, 35-44 ani, 45-59 ani) si veterani (peste 60 de ani).

Compania Petrom construieste un metru de pista de biciclete pentru fiecare participant la Cros. Petrom isi propune astfel sa extinda amenajarea traseelor pentru biciclete in Parcul Herastrau si in parcul Titan, potrivit declaratiilor CSR Managerului Petrom, Mona Nicolici pe site-ul ecomunicate.ro

4200 de metri de pista de biciclete au fost realizati in urma editiilor din 2009 si 2008.

Mai multe informatii despre premiile oferite pe stiriong.ro sau pe site-ul petrom.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează