Creativitatea este un muschi, spune Ana Ularu

0

Nu, Ana Ularu nu este un sportiv de performanta, nici antrenorul tau de fitness. Ana Ularu este un artist complex. Actrita de meserie, vocal la Sunday People, deseneaza si scrie. Ana a trecut pe la Lobul Creativ si ne-a expus perspectiva ei despre creativitate si a vorbit despre decalogul ei artistic.

Ana Ularu isi antreneaza muschiul creativitatii vazand filme, citind carti, ascultand muzica – pentru ca un actor bun trebuie sa fie informat, iar inspiratia se si cauta. Insa cel mai important, atunci cand creezi, este sa ai niste limite, fiindca „libertatea totala e condamnarea la imobilitate.”

Depre toate acestea, dar nu numai, aflati din cel mai recent interviu, marca Lobul Creativhttp://bit.ly/fzHkg4.

——

Pe curand,
Fundatia Friends For Friends
Lobul Creativ este un proiect al Fundatiei Friends For Friends (ffff.ro) in parteneriat cu Decat o Revista (decatorevista.ro)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează