„Creativitatea e sa NU mai spui NU” spune Mihaela Feodorof

0

Mintea copilului este cea mai autentica forma de manifestare a creativitatii. Dupa aceasta credinta isi ghideaza activitatea Mihaela Feodorof, consilier de cariera si cel mai recent  invitat la Lobul Creativ.

Mihaela conduce compania YourWay – unde are bucuria sa ajute copii, tineri sau adulti sa isi descopere potentialul creativ si directia in cariera. Pentru Mihaela, creativitatea inseamna sa te impotrivesti tendintei de a spune „nu”, sa iti iei “viza de a trai si de a visa liber”.

Afla mai multe despre toate acestea din perspectiva celui mai entuziast specialist in resurse umane pe care l-am intalnit la acest link

 

Ramai in afara cutiei,
Fundatia Friends For friends

Lobul Creativ este un proiect al Fundatiei Friends For Friends (ffff.ro) in parteneriat cu Decat o Revista (decatorevista.ro)


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează