Creativitate in plastic / Expozitie de jucarii de designer

0

„This is not a toy, this is creative fuel” expo

Un nou mediu de exprimare pentru ilustratori, graficieni, designeri: vinyl toys. Sau designer toys. Sau urban vinyl. Se cheama jucarii, si totusi nu sunt. Le poti vedea expuse intr-un spatiu creativ, urban si neconventional, in Caffffe Creativa, la sediul Fundatiei Friends For Friends (http://ffff.ro/contact-2/), Brezoianu 4, pana pe 1 aprilie, de luni pana vineri, intre 10:30 si 18:00.

Jucariile fac parte din colectia personala a Ioanei Slaniceanu. Ioana este curatorul expozitiei care si-a deschis portile vineri, 18 martie, in Caffffe Creativa. Ioana este de parere ca pentru artisti, jucariile de designer sunt noile panze pe care pot desena. Personaje care pana acum erau doar 2D capata acum volum si atitudine. O forma de plastic initial destul de neutra devine cel mai expresiv zombie pe care l-ai vazut vreodata, sau cel mai ciudat animal imaginar.

Printre atractiile expozitiei se numara doua piese customizate de doi designeri graficieni talentati si recunoscuti, Noper si Ghica Popa, carora li s-a alaturat si un art director de la Friends Advertising (aka Agi). Agi a pictat un Sando, o jucarie din vinil realizata de Eldercut, singurii designeri romani de astfel de jucarii urbane.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează