Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Creativitate in plastic / Expozitie de jucarii de designer

0

„This is not a toy, this is creative fuel” expo

Un nou mediu de exprimare pentru ilustratori, graficieni, designeri: vinyl toys. Sau designer toys. Sau urban vinyl. Se cheama jucarii, si totusi nu sunt. Le poti vedea expuse intr-un spatiu creativ, urban si neconventional, in Caffffe Creativa, la sediul Fundatiei Friends For Friends (http://ffff.ro/contact-2/), Brezoianu 4, pana pe 1 aprilie, de luni pana vineri, intre 10:30 si 18:00.

Jucariile fac parte din colectia personala a Ioanei Slaniceanu. Ioana este curatorul expozitiei care si-a deschis portile vineri, 18 martie, in Caffffe Creativa. Ioana este de parere ca pentru artisti, jucariile de designer sunt noile panze pe care pot desena. Personaje care pana acum erau doar 2D capata acum volum si atitudine. O forma de plastic initial destul de neutra devine cel mai expresiv zombie pe care l-ai vazut vreodata, sau cel mai ciudat animal imaginar.

Printre atractiile expozitiei se numara doua piese customizate de doi designeri graficieni talentati si recunoscuti, Noper si Ghica Popa, carora li s-a alaturat si un art director de la Friends Advertising (aka Agi). Agi a pictat un Sando, o jucarie din vinil realizata de Eldercut, singurii designeri romani de astfel de jucarii urbane.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.