Copiii de la Tabara de Tenis vor merge la Cupa Davis din Bucuresti!

1

In acest sezon in cadrul proiectului TABARA de TENIS vor fi initiati in tenis 200 de copii, iar pentru a le arata modele reale de urmat (altele decat cele ce apar la emisiunile de monden) am hotarat ca tuturor copiilor initiati sa le facilitam accesul la Cupa Davis din septembrie. Vom fi veseli dar nu galagiosi, vom aplauda si vom lua autografe de la CAMPIONI pentru VIITORI CAMPIONI.

TABARA de TENIS

Durata taberei 7 zile. Varsta participantilor: 7 ani – 14 ani, grupati functie de varste dar si de abilitatile sportive pe 4 nivele. Pe fiecare serie se vor face mai multe grupe de antrenament cu cate 4 – 8 copii, fiecare grupa avand 1 sau 2 antrenori.

Antrenamanetele de tenis sunt dimineata (9:00 – 10:30) si seara (17:30 – 19) de luni pana vineri.
In afara antrenamentelor de tenis, restul programului este alocat jocurilor prin care participantii se vor distra, dar si vor invata sa se comporte ca viitori campioni:
– sa comunice mai bine;
– sa socializeze mai usor;
– sa-si prezinte ideile
– sa fie ordonati
– sa fie puctuali

Pe toata durata taberei avem asigurata non stop asistenta medicala de specialitate, securitatea alimentara este garantata si urmarita atent de personal specializat, iar toate activitatile sunt supravegheate de animatori cu experienta.

Mai multe informatii pe tabaradetenis.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează