Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Contribuie la infiintarea primului centru de colectare si recuperare a JUCARIILOR vechi din Romania!

0

“Salveaza o copilarie, salvand o jucarie!”

Asociatia Know, Grow, Share & Change Community desfasoara in aceasta perioada, campanie de strangere de fonduri “Salveaza o copilarie, salvand o jucarie!”, destinata infiintarii primului centru de colectare si recuperare a jucariilor vechi si uzate, din Romania.

GEPETO – un proiect social adresat copiilor fara copilarie

In acest moment, Romania este cotata cu un risc de saracie de 46%, cel mai mare din Europa iar saracia si excluziunea sociala afecteaza 48,7% dintre copiii romani. Acestia sunt copii fara copilarie, fara jucarii si fara zambete.

Atelierul de jucarii – GEPETO, este primul de acest fel. In cadrul sau, jucariile vechi si uzate, donate sau colectate de la persoane fizice si companii vor fi sortate, reparate si igienizate iar ulterior, donate direct catre copii saraci sau camine, gradinite, ONG-uri, etc. Mai mult, in cadrul Atelierului GEPETO se vor infiinta cel putin 2 locuri de munca pentru mame singure sau cu multi copii.

5000 de euro pentru copilaria copiilor de langa noi

Obiectivul campaniei “Salveaza o copilarie, salvand o jucarie!”, este de a strange suma de 5000 de euro, necesara inchirierii, amenajarii si dotarii corespunzatoare a spatiului de functionare a atelierului.

„Ne propunem sa strangem aceasta suma cu sprijinul celor care inteleg cat de traumatizanta poate fi viata acestor micuti de langa noi, care datorita stangaciei si greselilor oamenilor mari, sunt privati de cel mai important mod de a invata, de a descoperi lumea si anume jocul, jucariile ” – a declarat Alexandra Laptoiu, Manager de proiect.

Cei care doresc sa se alature acestui proiect au la dispozitie mai multe cai de donatie:

–          prin Paypal, accesibil de pe site-ul asociatiei www.impreunaincomunitate.ro

–          in numerar sau online in contul asociatiei: RO39BTRL04301205W57819XX, Banca Transilvania – Sucursala BT Unirii – cu mentiunea „pentru atelierul de jucarii”

–          accesand platforma caritabila www.dardindar.shopmania.biz

Companiile care doresc incheierea unui contract de sponsorizare sunt rugati sa ne transmita un mesaj pe adresa office@impreunaincomunitate.ro.

Fabinesiajuta-ma-1.31

Despre KGSC Community

KGSC Community este o asociatie, orientata spre crearea si sustinerea mecanismelor de rezolvare a problemelor sociale prin implicarea actorilor din comunitate (cetateni, intreprinderi, administratia locala, institutii de invatamant si servicii sociale, institutii de cult,  etc).

KGSC Community are drept scop: promovarea prin actiuni si proiecte a abordarii integrate si   durabile a dezvoltarii comunitatilor din mediul urban si rural.

Asociatia Know, Grow, Share & Change Community
impreunaincomunitate.ro

Contact KGSC Community

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.