Contribue si tu la eliberarea trotuarelor din Bucuresti!

1

In urma cu cateva zile am publicat un articol despre o initativa interesanta, o campanie de eliberare a Bucuresiului de rable „Eliberarea trotuarelor din Bucuresti!” Organizatorii proiectului au decis sa devanseze cu cateva zile termenul de aplicare, astfel incat cei interesati mai pot aplica pentru a deveni coordonator sau voluntar in cadrul acestei initiative pina Duminica 23 mai la ora 20 00.

Pentru a aplica trebuie completat un scurt formular, disponibil la acest link: FORMULAR DE APLICARE
In clipa de fata avem 6 aplicanti pentru pozitia de coordonator si 1 aplicant pentru a deveni voluntar.

Reamintim ca proiectul propune imbunatatirea situatiei masinilor abandonate pe strazile Bucurestiului, lasate sa rugineasca pe trotuare si spatii verzi, ocupand locuri de parcare si stanjenind circulatia pietonilor si a ciclistilor. Mai multe detalii despre conceptul proiectului puteti afla pe blogul nostru: masiniabandonate.wordpress.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.