Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Construieşte-ţi un brand personal de succes la cea de a doua ediţie Weekend Seminar

0

 Pentru organizaţia Akcees luna mai se încheie cu organizarea celei de a doua ediţii Weekend Seminar, sesiune de training ce va aborda un subiect important pentru dezvoltarea profesională a tinerilor – brandingul personal. Pe parcursul celor două zile, participanţii vor învăţa prin metode de educaţie nonformală cum să se prezinte în faţa angajatorilor, partenerilor de afaceri sau clienţilor prin consolidarea unui brand personal de succes, dar şi cum îşi pot comunica şi menţine propriul brand în era web 2.0.

Printre subiectele care vor fi abordate pe parcursul celor două zile intensive de training se numără identificarea propriului brand ca reflecţie a pasiunilor, valorilor şi talentelor proprii, dar şi dezvoltarea unei strategii pentru comunicarea şi menţinerea propriei imagini. La final, participanţii vor avea un brand personal puternic ce va contribui la atingerea obiectivelor profesionale dorite, câştigând astfel un avantaj competitiv pe piaţa muncii.

Cea de a doua ediţie Weekend Seminar va fi susţinută de Irina Scarlat, trainer profesionist cu o vastă experienţă în domeniul comunicării şi al brandingului personal. Irina va susţine un program de training complex în cadrul căruia teoria va fi completată de studii de caz, invitaţi surpriză şi workshop-uri interactive.

Weekend Seminar se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani care vor să îşi dezvolte propriul brand pentru a atinge obiectivele pe care şi le propun. Costul programului este de 200 RON şi include sesiunile de training ce vor fi desfăşurate pe parcursul a două zile, materialele suport şi consiliere ulterioară. Studenţii şi membrii organizaţiilor partenere beneficiază de o reducere de 50 RON. Înscrierea se realizează prin completarea formularului disponibil pe site-ul Akcees – http://akcees.ro/seminar.

Mai multe informaţii despre proiectele şi iniţiativele Akcees sunt disponibile pe site-ul organizaţiei http://akcees.com  sau pe pagina de Facebook facebook.com/akcees

Proiectul se desfăşoară cu sprijinul partenerilor media The Money Channel, Digi TV, Business Woman, Money Express, The Investor, Business Cover, How to Web, BusinessLive.ro, Startups.ro, Wall Street, Smart Financial, Hipo.ro, Businesslive.ro, Revista Evenimentelor, RomâniaPozitivă, Edu-Tim, Studenţie.ro, Evenimente Studenţeşti, Lume Bună, Business-Edu.ro, Ştiri ONG, Studentul.Info, Online Student, Best Ressource, Academic Link, Fapt Divers, RadioLynx.ro

Susţinem şi ne susţin: Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS), Edmundo, Fundaţia LEADERS, Clubul Liderii Mileniului Trei, Business Club, Young Professionals Club, Club LMT, Educativa, AIESEC România, Advice, Voluntari pentru Idei şi Proiecte (VIP), Business Organization for Students (BOS), Asociaţia Studenţilor din Universitatea Bucureşti (ASUB), Asociaţia Europeană a Studenţilorla Drept(ELSA) , Asociaţia Studenţilorla Construcţiidin Bucureşti (ASCB),  Inspire Business, Senatul Studenţesc, Asociaţia Studenţilor în contabilitate şi Informatica de gestiune (ASCIG), VWI Estiem.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.