Congres de Zoologie / 17 – 19 noiembrie 2010

0

Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” organizeaza in perioada 17 – 19 noiembrie, Congresul Anual de Zoologie – editia 2010. Evenimentul se va desfasura in amfiteatrul “Ion Heliade Radulescu” al Academiei Romane (Bucuresti, Calea Victoriei nr. 125), zilnic, incepand cu orele 09.00.

Academicieni, profesori universitari, cercetatori stiintifici si muzeografi din Romania, Polonia, Ungaria, Olanda, Bulgaria, Ucraina si Republica Moldova, vor prezenta pe parcursul celor trei zile, prelegeri in plen, comunicari orale si reprezentari grafice pe teme de zoologie.

Congresul Anual de Zoologie al Muzeului “Grigore Antipa” propune specialistilor din domeniul zoologiei un cadru formal de intalnire si dialog pe teme stiintifice. Recunoscut international, atat prin importanta lucrarilor prezentate cat si prin participarea unor nume mari din lumea academica, evenimentul a devenit deja o traditie a Muzeului National de Istorie Naturala „Grigore Antipa”.

Gasiti mai multe detalii pe site-ul oficial al evenimentului: www.czga.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează