Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferinţă privind gazele de şist

0

Grupul de Iniţiativă al Societăţii Civile Bârlădene (GISC), Asociaţia România Vie şi Cercul Studenţesc „Floarea de Foc” vă invită miercuri, 19 martie, de la orele 18, în Aula Magna a Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti pentru a lua parte la conferinţa şi dezbaterea „Cadrul legal pentru exploatarea resurselor neconvenţionale în România”.

Vor susţine alocuţiuni:

1) Profesor universitar emerit Afrodita Iorgulescu, Grupul pentru Salvarea Roşiei Montane din cadrul Academiei de Studii Economice- „Gazele de şist şi interesul naţional”
2) Georgeta Ionescu, geolog- „Gazele de şist, o nouă provocare”
3) Dr. Nicuşor Dan, Institutul de Matematică al Academiei Române, Asociaţia Salvaţi Bucureştiul- „Resurse convenţionale şi neconvenţionale în legea petrolului”
4) Avocat Daniela Grigoraş, Asociaţia România Vie- „Probleme juridice în exploatarea resurselor neconvenţionale în România”
5) Dr. Cristina Cânepă, Grupul de Iniţiativă al Societăţii Civile Bârlădene- „Consecinţe ale exploatării gazelor de şist în lipsa legislaţiei în Pennsylvania”
Ultimele 90 de minute ale conferinţei vor fi dedicate dezbaterii cu participarea publicului.
Moderator al conferinţei va fi domnul Mircea Radea, istoric, vicepreşedinte al Asociaţiei România Vie.

Intrarea este liberă.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.