Conferinţă privind gazele de şist

0

Grupul de Iniţiativă al Societăţii Civile Bârlădene (GISC), Asociaţia România Vie şi Cercul Studenţesc „Floarea de Foc” vă invită miercuri, 19 martie, de la orele 18, în Aula Magna a Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti pentru a lua parte la conferinţa şi dezbaterea „Cadrul legal pentru exploatarea resurselor neconvenţionale în România”.

Vor susţine alocuţiuni:

1) Profesor universitar emerit Afrodita Iorgulescu, Grupul pentru Salvarea Roşiei Montane din cadrul Academiei de Studii Economice- „Gazele de şist şi interesul naţional”
2) Georgeta Ionescu, geolog- „Gazele de şist, o nouă provocare”
3) Dr. Nicuşor Dan, Institutul de Matematică al Academiei Române, Asociaţia Salvaţi Bucureştiul- „Resurse convenţionale şi neconvenţionale în legea petrolului”
4) Avocat Daniela Grigoraş, Asociaţia România Vie- „Probleme juridice în exploatarea resurselor neconvenţionale în România”
5) Dr. Cristina Cânepă, Grupul de Iniţiativă al Societăţii Civile Bârlădene- „Consecinţe ale exploatării gazelor de şist în lipsa legislaţiei în Pennsylvania”
Ultimele 90 de minute ale conferinţei vor fi dedicate dezbaterii cu participarea publicului.
Moderator al conferinţei va fi domnul Mircea Radea, istoric, vicepreşedinte al Asociaţiei România Vie.

Intrarea este liberă.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează