Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferința Națională HR-Partener Strategic

0

ASPSE va invită la Conferința Națională HR- Partener Strategic

Crystal Palace Ballrooms din București găzduiește, în zilele de 15-16 februarie, între orele 10:00-17:00,  Conferința Natională a HR- Partener Strategic”, eveniment cu tradiție, aflat la ediția a IX-a.

posterSHR

 

Invitații prezenți la conferință sunt: Virgil Enache, Iuliana Stan, Diana Rosetka, Corina Neagu, Adina Paparoiu, Cristina Manole, Viorel Nedelcu, Bülent Duagi, Luminita Keles, Ramon Grigorescu, Floriana Enescu.

Evenimentul este format din două părți, conferințe și workshopuri și are că public țintă studenții pasionați de HR.  Conferințele vor avea loc în perioadă 15-16 februarie, iar accesul se face în bază achitării unei taxe de 30 lei. Există 350 locuri disponibile.

Seria de 10 workshopuri săptămânale se va desfășura în perioadă 1-31 martie, iar taxa de participare este de 100 lei. Persoanele ce au participat și la conferința vor benficia de un discount de 20 lei la achitarea taxei pentru workshopuri. Workshopurile vor fi structurate pe 3 nivele: începător-mediu-avansat.  Numărul de locuri disponibile la workshopuri este de 48. Participanții vor fi selectați două etape: screening pe formular, apoi interviu.

Eveniment unic în România, conferința HR-Partener Strategic reprezintă o investiție în educație. Ea are scopul de a informă studenții cu privire la procesele HR și de a facilita interacțiunea dintre mediul business și mediul universitar.

Proiectul este organizat de Asociația Studenților la Psihologie și Științele Educației, membrムa Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România, Federația Asociațiilor Studenților la Psihologie și Științele Educației, European Federation of Psychology Students Associations, European Students Union, și recunoscutムde Colegiul Psihologilor din România.

Mai multe detalii pot fi găsite site pe pagina oficială a conferinței: www.fb.com/scoaladehr   

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.