Conferința Națională HR-Partener Strategic

0

ASPSE va invită la Conferința Națională HR- Partener Strategic

Crystal Palace Ballrooms din București găzduiește, în zilele de 15-16 februarie, între orele 10:00-17:00,  Conferința Natională a HR- Partener Strategic”, eveniment cu tradiție, aflat la ediția a IX-a.

posterSHR

 

Invitații prezenți la conferință sunt: Virgil Enache, Iuliana Stan, Diana Rosetka, Corina Neagu, Adina Paparoiu, Cristina Manole, Viorel Nedelcu, Bülent Duagi, Luminita Keles, Ramon Grigorescu, Floriana Enescu.

Evenimentul este format din două părți, conferințe și workshopuri și are că public țintă studenții pasionați de HR.  Conferințele vor avea loc în perioadă 15-16 februarie, iar accesul se face în bază achitării unei taxe de 30 lei. Există 350 locuri disponibile.

Seria de 10 workshopuri săptămânale se va desfășura în perioadă 1-31 martie, iar taxa de participare este de 100 lei. Persoanele ce au participat și la conferința vor benficia de un discount de 20 lei la achitarea taxei pentru workshopuri. Workshopurile vor fi structurate pe 3 nivele: începător-mediu-avansat.  Numărul de locuri disponibile la workshopuri este de 48. Participanții vor fi selectați două etape: screening pe formular, apoi interviu.

Eveniment unic în România, conferința HR-Partener Strategic reprezintă o investiție în educație. Ea are scopul de a informă studenții cu privire la procesele HR și de a facilita interacțiunea dintre mediul business și mediul universitar.

Proiectul este organizat de Asociația Studenților la Psihologie și Științele Educației, membrムa Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România, Federația Asociațiilor Studenților la Psihologie și Științele Educației, European Federation of Psychology Students Associations, European Students Union, și recunoscutムde Colegiul Psihologilor din România.

Mai multe detalii pot fi găsite site pe pagina oficială a conferinței: www.fb.com/scoaladehr   

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează