Conferinta Nationala a proiectului European Roma Vision

0

 

INVITATIE DE PRESA

CONFERINTA NATIONALA A PROIECTULUI

“EUROPEAN ROMA VISION”

SINAIA, 14 IULIE 2013

                      Asociatia Rom Media Film, impreuna cu Alter Edu,  va invita la masa rotunda din inchiderea Conferintei Nationale a proiectului “European Roma Vision”. Evenimentul va avea loc duminica, 14 iulie, incepand cu ora 9.30 si va dura aproximativ 2 ore. Locatia: Sinaia, Hotel Cota 1400.

60 de tineri romi si ne-romi, participanti in proiectul “European Roma Vision”, se vor intalni cu reprezentanti ai institutiilor de stat din domeniul tineretului si al minoritatilor nationale. Tinerii vor prezenta un set de probleme pe care le intampina in comunitatile din care provin, dar si solutiile identificate de ei si propuse autoritatilor.

Invitati:

–           Daniel Vasile- presedinte Agentia Nationala pentru Romi

–           Catalin Dumitru- consilier secretar de stat, Ministerul Tineretului

–           Vasile Burtea- consilier al ministrului Educatiei

–           Alexandru Vasile – membru Colegiul Director –Consiliul National pentru   Combaterea Discriminarii

–          Valentin Rupita- regizor

Proiectul “European Roma Vision” este finantat de Agentia Germana pentru Programul “Tineret in Actiune”, Actiunea 1.3.- “Democratie participativa” si este implementat in Romania de catre Asociatia Rom Media Film si Alter Edu. Partenerii din Germania sunt Institutul pentru Cercetare Aplicata Gottingen- IFAK si Roma Projekt Gottingen eVs.

Parteneri: Agentia Nationala pentru Romi

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii

Pentru confirmare va rugam contactati Asociatia Rom Media Film pana pe 11 iulie la urmatoarele coordonate: Monica Cornea, tel. 0725 433 394 ; E-mail : rom.mediafilm@gmail.com

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează