CONFERINȚA Mișcare pe apă: inițiativa Rowmania, cu canotca în Deltă sau cu pluta pe Olt

0

Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 și Asociația de Ecoturism din România

vă invită la conferința

Mișcare pe apă: inițiativa Rowmania, cu canotca în Deltă sau cu pluta pe Olt

Lectori: Radu Zaharie, Ivan Patzaichin, Teodor Frolu

din seria

Recomandat de Ivan Patzaichin: ARGUMENTE PENTRU ECOTURISM IN ROMÂNIA

Marți, 29 octombrie 2013, ora 19:00

la Biblioteca Națională a României, sala Mircea Vulcănescu (Bd. Unirii 22)

  

Radu Zaharie, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul turismului, va vorbi despre plimbările cu pluta în țara Oltului de Sus și despre succesul programului în rândul străinilor care aleg de ani de zile România atunci când vine vorba de vacanțe în natură și mișcare pe apă.

Ivan Patzaichin și Teodor Frolu, inițiatorii proiectului Rowmania al Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23, vor prezenta evoluția, după trei ani, a inițiativei de a poziționa România și Delta Dunării ca destinații pentru iubitorii de rowing cu barca cu vâsle.

Canotca pe Dambovita

Programul următoarelor conferințe este:

5 noiembrie: “Ecoturism baroc: brunch-uri în Târnava Mare și Hârtibaciu”

12 noiembrie: “Călare în Carpați: ecoturism ecvestru”

19 noiembrie: “CarpathianMan, de la anduranță la ecoturism”

Programul de conferințe practice „Recomandat de Ivan Patzaichin: ARGUMENTE PENTRU ECOTURISM ÎN ROMÂNIA” urmărește creșterea interesului pentru ecoturism, ca oportunitate de diferențiere a României pe piața turismului european și mondial. Programul se adresează oricui dorește să-și planifice o vacanță, dar și specialiștilor care activează în turism, studenților în geografie și economia turismului, cercetătorilor în domeniu, media de specialitate, publicului larg interesat.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează