Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CONFERINȚA Mișcare pe apă: inițiativa Rowmania, cu canotca în Deltă sau cu pluta pe Olt

0

Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 și Asociația de Ecoturism din România

vă invită la conferința

Mișcare pe apă: inițiativa Rowmania, cu canotca în Deltă sau cu pluta pe Olt

Lectori: Radu Zaharie, Ivan Patzaichin, Teodor Frolu

din seria

Recomandat de Ivan Patzaichin: ARGUMENTE PENTRU ECOTURISM IN ROMÂNIA

Marți, 29 octombrie 2013, ora 19:00

la Biblioteca Națională a României, sala Mircea Vulcănescu (Bd. Unirii 22)

  

Radu Zaharie, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul turismului, va vorbi despre plimbările cu pluta în țara Oltului de Sus și despre succesul programului în rândul străinilor care aleg de ani de zile România atunci când vine vorba de vacanțe în natură și mișcare pe apă.

Ivan Patzaichin și Teodor Frolu, inițiatorii proiectului Rowmania al Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23, vor prezenta evoluția, după trei ani, a inițiativei de a poziționa România și Delta Dunării ca destinații pentru iubitorii de rowing cu barca cu vâsle.

Canotca pe Dambovita

Programul următoarelor conferințe este:

5 noiembrie: “Ecoturism baroc: brunch-uri în Târnava Mare și Hârtibaciu”

12 noiembrie: “Călare în Carpați: ecoturism ecvestru”

19 noiembrie: “CarpathianMan, de la anduranță la ecoturism”

Programul de conferințe practice „Recomandat de Ivan Patzaichin: ARGUMENTE PENTRU ECOTURISM ÎN ROMÂNIA” urmărește creșterea interesului pentru ecoturism, ca oportunitate de diferențiere a României pe piața turismului european și mondial. Programul se adresează oricui dorește să-și planifice o vacanță, dar și specialiștilor care activează în turism, studenților în geografie și economia turismului, cercetătorilor în domeniu, media de specialitate, publicului larg interesat.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.