Conferinta de antreprenoriat si acces la finantari europene

0

CÂND? 19 noiembrie 2009, ora 9:00, la Hotel Marriott din Bucureşti, Salon A.

Cine se poate înscrie? Dacă eşti un tânăr antreprenor, IMM, asociaţie studenţească sau pur şi simplu un tânăr care se gândeşte să îşi deschidă un business, te invităm să participi la conferinţă alături de noi. Înscrie-te şi dacă lucrezi în instituţii publice sau eşti un ONG interesat de a găsi modalităţi de sprijinire a antreprenoriatului.

bucuresti1De ce să participi? Pentru că:

* aceasta este ocazia ta de a afla cum îţi poţi finanţa ideile creative!
* vei putea vorbi direct cu reprezentanţii autorităţilor!
* ai şansa unică de a afla tips & tricks de la cei care au iniţiat o afacere!

Vom vorbi despre: politicile de sprijinire a mediului de afaceri şi a tinerilor antreprenori, antreprenoriatul rural şi transfrontalier,  accesul la finanţări, şi nu în ultimul rând despre formarea antreprenorială.

Cum te înscrii?

Pentru a participa, trimite pe email sau fax  formularul de înscriere de mai jos, până la data de   15 noiembrie 2009.  Pentru mai multe informaţii, scrie-ne pe adresa catalina.neagu(arond)geaconsulting. ro sau office(arond)geaconsultin g.ro sau intra aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează