Conferinta „Parteneriatul Public-Privat in Educatie”, in cadrul EDU Expo 2011

0

Fundatia Dinu Patriciu organizeaza in data de 12 mai, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, Pavilion C6, conferinta „Parteneriatul Public-Privat in Educatie”. Organizata in prima zi a targului educational EDU Expo, conferinta este dedicata stimularii dialogului dintre reprezentantii sectorului privat si ai structurilor publice pentru generarea de solutii comune pentru educatia romaneasca.

Parteneriatul public-privat, un instrument menit sa dezvolte diverse sectoare ale societatii romanesti, este un subiect extrem de oportun prin impactul pozitiv ce il poate avea asupra educatiei romanesti, un sistem marcat de schimbari profunde in acest moment.

Cei pe care tema ii va aduce la aceeasi masa a discutiilor sunt Liliana Preoteasa – Director General Directia Educatie si Invatare pe tot Parcursul Vietii, Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Maria Stavrositu – Deputat Comisia pentru Invatamant, Stiinta, Tineret si Sport, Miron Dumitru – Prorector Academia de Studii Economice, Cosmina Francu – CSR Manager BRD Groupe Societe Generale, Marian Stas – Fundatia CODECS pentru Leadership, Alexandru Ghita – Grupul EDUCATIVA si Mihai Prisacariu – Director Directia de Coordonare a Parteneriatului Public-Privat, Guvernul Romaniei. Alaturi de participanti, acestia vor impartasi viziuni alternative, exemple de buna practica si idei de dezvoltare cu privire la parteneriatul-public privat in educatia romaneasca.

Sesiunea de discutii va fi urmata de doua workshop-uri dedicate antreprenoriatului in educatie si utilizarii tehnologiei in educatie, sub indrumarea Mihaelei Feodorof – Your Way, respectiv Olimpius Istrate – iTeach.

Toate informaţiile despre eveniment, vorbitori şi agenda se găsesc la adresa: www.eduexpo.fundatiadinupatriciu.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează