Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferinta „Parteneriatul Public-Privat in Educatie”, in cadrul EDU Expo 2011

0

Fundatia Dinu Patriciu organizeaza in data de 12 mai, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, Pavilion C6, conferinta „Parteneriatul Public-Privat in Educatie”. Organizata in prima zi a targului educational EDU Expo, conferinta este dedicata stimularii dialogului dintre reprezentantii sectorului privat si ai structurilor publice pentru generarea de solutii comune pentru educatia romaneasca.

Parteneriatul public-privat, un instrument menit sa dezvolte diverse sectoare ale societatii romanesti, este un subiect extrem de oportun prin impactul pozitiv ce il poate avea asupra educatiei romanesti, un sistem marcat de schimbari profunde in acest moment.

Cei pe care tema ii va aduce la aceeasi masa a discutiilor sunt Liliana Preoteasa – Director General Directia Educatie si Invatare pe tot Parcursul Vietii, Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Maria Stavrositu – Deputat Comisia pentru Invatamant, Stiinta, Tineret si Sport, Miron Dumitru – Prorector Academia de Studii Economice, Cosmina Francu – CSR Manager BRD Groupe Societe Generale, Marian Stas – Fundatia CODECS pentru Leadership, Alexandru Ghita – Grupul EDUCATIVA si Mihai Prisacariu – Director Directia de Coordonare a Parteneriatului Public-Privat, Guvernul Romaniei. Alaturi de participanti, acestia vor impartasi viziuni alternative, exemple de buna practica si idei de dezvoltare cu privire la parteneriatul-public privat in educatia romaneasca.

Sesiunea de discutii va fi urmata de doua workshop-uri dedicate antreprenoriatului in educatie si utilizarii tehnologiei in educatie, sub indrumarea Mihaelei Feodorof – Your Way, respectiv Olimpius Istrate – iTeach.

Toate informaţiile despre eveniment, vorbitori şi agenda se găsesc la adresa: www.eduexpo.fundatiadinupatriciu.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.