Concurs de mountainbike TeamXpert Spring Bike Fest, sambata, 28 mai 2011, in Parcul Natural Comana

0

Concursul de mountainbike TeamXpert Spring Bike Fest va avea loc sambata, 28 mai 2011, in Parcul Natural Comana. Concursul are loc la numai o saptamana dupa Sarbatoarea Bujorilor, o traditionala  sarbatoare generata de inflorirea bujorilor in Padurea Comana.

Sunt doua trasee: Traseul Bujorilor, de 20 km si Traseul Lacul Comana, de 38 km. Vor fi categorii speciale pentru copiii sub 15 ani si pentru cei peste 40 de ani, iar la final se va organiza o tombola la care marele premiu este o bicicleta Giant.

Sponsorii Airwaves, Cube, Isostar, Felt, Giant, Schwalbe, Met, Aventuria.ro, Biklo.ro, Sportraid.ro, Hutchinson, Calipso, Sportul pentru tine si Tabere cu Suflet vor oferi premii in bani si produse.

Organizatorul va directiona 10 Ron din fiecare taxa achitata integral catre proiectul “Zambet pentru toti Copii”, prin care cei cu aptitudini speciale si care provin din familii cu posibilitati financiare reduse au acces la resurse pentru o dezvoltare normala.

Mai multe detalii aici: http://mtb.teamexpert.ro/

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează