Concert Caritabil pentru susținerea educației pentru copiii defavorizați din comuna Dor-Mărunt din județul Călărași

0

În data de 11 septembrie, într-o zi încărcată cu tot felul de semnificații profunde, Asociația PsiArt organizează un Concert Caritabil, în sala mică a Palatului Național al Copiilor din București. În urma acestui concert, vor fi achiziționate rechizite și alte lucruri necesare începerii noului an școlar, pentru copiii defavorizați din comuna Dor-Mărunt din județul Călărași.

Pentru acest eveniment caritabil au fost aleși drept beneficiari copiii din Dor-Mărunt, deoarece foarte mulți merg la școală constant, însă nu au nici măcar rechizite de bază pentru a putea fi motivați să continue să învețe și să se dezvolte. Pentru acești copii a mai fost organizat un târg caritabil de ziua copilului, în urma căruia, copiii au primit jucării și alimente.
Afis Concert

Declarația președintelui asociației PsiArt, Mihai Pârâianu: „Am ales să oferim sprijinul nostru acestor copii din comuna Dor-Mărunt, în primul rând datorită unei conjuncturi în care am lucrat cu ei și am obținut feedback-uri pozitive referitoare la dorința lor de evoluție și dezvoltare personală. Cu siguranță în următorul eveniment caritabil, care va avea loc în apropierea Crăciunului, ne vom focusa asupra altor beneficiari, pentru că ne dorim să susținem dezvoltarea personală a cât mai multor copii și tineri.”

Declarația vicepreședintei asociației PsiArt, Diana Dobîndă: „Suntem recunoscători pentru că am primit un sprijin imens din partea multor persoane, care doresc să participe la eveniment în calitate de spectatori, dar mai ales am primit sprijin din partea unor entități publice, care ne susțin inițiativa prin promovarea evenimentului. Ne bucură mult și faptul că avem sprijinul autorităților locale din comuna Dor-Mărunt, care ne furnizează liste cu informațiile necesare despre beneficiarii acestui proiect și ne vor susține și în efectuarea unui follow-up! Mulțumim tuturor persoanelor implicate, fără de care acest eveniment nu ar fi posibil!”

La acest concert caritabil, spectatorii îi vor putea asculta pe tenorul Alin Stoica și pe soprana Diana Ghoerghe, artiști lirici tineri, entuziaști și cu talent nativ valoros pentru societatea românească. De asemenea vom avea invitați speciali și poate chiar mici surprize pentru public. În cadrul concertului este abordată muzică de operă, pop-operă și muzică ușoară, astfel încât gusturile tuturor muzicofililor să fie satisfăcute.
Organizatorul acestui eveniment caritabil este Asociația PsiArt, organizație nonguvernamentală tânără, cu peste 60 de proiecte în ultimile 8 luni, ce vizează dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, utilizând metodologii din psihologie și artă, îmbinate sinergetic armonios. De asemenea, Asociația PsiArt susține tinerii talentați și promovează evenimente cultural artistice, pe care le organizează cu profesionalism și dăruire.

Pentru mai multe detalii despre Asociația PsiArt, precum și despre Concertul Caritabil din data de 11 septembrie, puteți vizita pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/AsociatiaPsiArt.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează