Concert caritabil, 11 decembrie în Centrul Vechi Bucuresti

0

Concert caritabil susţinut de Viky Red!

 

Creative Puzzles și Viky Red împreună cu The Vintage Pub şi Help Autism vă invită miercuri, 11 decembrie, ora 20:00, în Centrul Vechi să faceți o faptă bună într-o seară plină de distracţie şi voie bună.

Miercuri seara cei prezenți vor putea participa la o tombolă cu premii surpriză, iar cei care achiziţionează bilete îi vor putea ajuta pe cei care au autism. Banii strânşi vor merge către organizația Help Autism, pentru a ajuta copiii din centrul asociaţiei să-şi poată continua terapia împotriva autismului.

Evenimentul este sprijinit de Viky Red, dar și de Radu Vaştag (Bere Gratis), Georgiana Ioniţă – GI Atelier, Iulia Dumitru (make-up artist), Teatrul TABU, Toatemagazinele.ro, Which Iz Good, Ioana D`art, Archvision Studio, AlexaFitt, Concerte Azi, Calendar Evenimente, Hyp Tv şi Hyper Flash.

Autismul este o tulburare ce se manifestă prin ruperea legăturilor cu lumea exterioară şi intensificarea vieţii interioare. Acesta se observă la vârste fragede (înainte de 3 ani), iar simptomele obişnuite ale autismului sunt acţiuni repetitive, contact şi comunicare limitată cu alte persoane, dar şi lipsa intereselor personale. Statisticile internaționale realizate relevă o incindență alarmantă a tulburărilor din spectrul autismului: 1 din 252 fete, 1 din 54 de băieți și 1 la 88 de copii sunt diagnosticați cu tulburare de spectru autist, potrivit Centers for Disease Control, Atlanta.

Mai multe detalii despre eveniment găsiţi pe pagina de Facebook a campaniei, la adresa www.facebook.com/Creativepuzzles

 

Afis_concert caritabil

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează