Comunități 360°- concurs foto de observație și reflecție comunitară

1

Ai ochi pentru comunitatea din care faci parte? Ce o particularizează? Care îi sunt neajunsurile? Care sunt transformările prin care trece? Surprinde-le, trimite-le, surprinde-ne!

Înscrie trei fotografii, însoțite de o scurtă descriere a comunității, până pe 25 noiembrie 2012, pe www.soros.ro/concursdefotografie  și poți câștiga un aparat fotoun abonament la o revistă de profil și spațiu de expunere.

Cele mai bune lucrări vor putea fi admirate la Centrul Public al Fundației Soros, timp de două luni.

Formatul acceptat este jpg, jpeg, gif, png, în limita a 50 MB.

Amatori sau profesioniști, încurajăm diversitatea și spiritul de observație!

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează