Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Competiția La Broaște s-a reprogramat pentru 26 iunie

0

S-au redeschis înscrierile pentru concursul de ciclism de la Căldărușani
Noua dată în care se va desfășura evenimentul La Broaște, din calendarul de concursuri MTB al Riders Club, este stabilită pentru duminică, 26 iunie 2016, în urma reprogramării competiției.
Evenimentul se va desfășura așa cum a fost anunțat inițial. Astfel, pe 26 iunie vor avea loc în total 37 de curse pe 4 trasee, creionate în zona pădurilor Sitaru – Căldărușani: Scurt – 17 km, Standard – 23 km și Epic, la care se poate alege cursa de 46 km sau cea de 69 km.

RoC_La Broaste 1_foto Marius Furceanu

Copiii, insoțiți de părinți, dar și participanții la cursa de agrement pe traseul Scurt, de 17 km, vor pleca primii la ora 09:00. Riderii înscriși la celelalte trasee, Standard și Epic, vor lua startul separat începând cu ora 11:30, fără să își facă griji că vor întâlni pe drum concurenți mai mici din cadrul cursei anterioare.
Toate înscrierile și plățile efectuate pentru concursul La Broaște rămân valabile pentru data la care a fost reprogramat evenimentul. În cazul în care, concurenții deja înscriși nu și-au ridicat pachetele de concurs, aceștia o vor putea face în săptămâna evenimentului, conform noului program care va fi anunțat pe site-ul oficial și va fi comunicat și pe pagina Facebook Riders Club.

Înscrierile se redeschid începând de astăzi, 31 mai, și se realizează online pe pagina dedicată concursului La Broaște pe www.ridersclub.ro. Pentru a accesa direct pagina evenimentului click aici.

Vă așteptăm la o frumoasă aventură în natură pe trasee de poveste!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.