Companii de top in competitie pentru Cupa HOSPICE

0

 

Sambata, 8 Iunie 2012, incepand cu ora 10 va avea loc Cupa HOSPICE, cel mai mare turneu de fotbal caritabil din Romania, ajuns la a cincea editie. In competitie pentru Cupa HOSPICE s-au inscris 16 companii, din diferite domenii de activitate, motivate de dorinta de a face bine si de a castiga mult ravnita cupa. In acest an cupele si premiile vor fi inmanate de campioana Andreea Raducan.Gazda competitiei este Complexul Sportiv “Ion Tiriac” Str. Ion Vlad nr. 20-40 (in apropiere de Cora Pantelimon), o locatie moderna aflata sub patronajul Fundatiei Olimpice Romane (fosta “Baza Granitul”)

Competitia se va desfasura timp de o zi si va strange fonduri pentru HOSPICE Casa Sperantei, cea mai mare organizatie medicala non-profit care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa pentru copiii si adultii cu boli incurabile. Fiecare companie care va participa la aceasta competitie a facut o donatie minima in valoare de 1000 de euro asigurand astfel continuitatea serviciilor gratuite oferite in comunitate.

Multumim sponsorilor si partenerilor care au ales sa sustina cauza HOSPICE Casa Sperantei participand la aceasta competitie: Deloitte, Ernst & Young, Digi24, Radacini Auto, Vodafone, ING Bank, Unicredit Financial, Raiffeisen Leasing, Raiffeisen Bank, KPMG, Coca-Cola HBC, Cefin Romania, GlaxoSmithKline, Global Vision, InterContinental, Nedelea Studio, Angels Photography, TV City  si Fundatia Olimpica Romana.

Festivitatea de premiere va avea loc la ora 14.00 cand fiecare companie va primi cate o cupa din partea personalitatilor prezente la eveniment. Extragerea oficiala a grupelor va avea loc miercuri, 5 iunie, in sala Simfonia a Hotelului InterContinental, ora 19.00. La acest eveniment sunt invitati capitanii de echipa sau un reprezentant al companiei.

Poster CH

HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli terminale în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești.

Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci cand se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (dupa Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)

HOSPICE asigură gratuit, de 20 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile şi a fost desemnată ca fiind centru de excelență pentru Europa de Sud Est.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează