Comana Autumn Bike Fest

0

Continuand seria evenimentelor TeamXpert, va invitam pe 24 septembrie 2011, la Comana Autumn Bike Fest.

Comana Bike Fest este un concurs care are loc primavara si toamna in Parcul Natural Comana.

Parcul Natural Comana este situat la doar 30 de km de Bucuresti, iar concursul strabate Delta Neajlovului si alte zonedeosebit de frumoase, fara sa intersecteze vreo sosea sau o cale ferata.

Concursul se adreseaza celor care iubesc natura, fara sa ceara un nivel de pregatire exceptional, astfel incat se pot bucura de el atat adultii cat si copiii.

Pentru a evita orice eroare in alcatuirea clasamentului, la editia de toamna cronometrarea se va face cu cipuri electronice.

Se va concura pe doua trasee: Traseul Bujorilor de 20km si Traseul Lacul Comana de 36km. Vor fi premiati cei mai rapizi la general dar si la doua categorii speciale de varsta: copiii sub 12 ani si seniorii peste 40 de ani.

 

Castigatorii vor primi medalii, cupe, diplome si diverse premii de la sponsorii concursului: Cube, KTM, Giant, Felt, Bikers Team, Isostar, Aventuria.ro, Calipso, Sportul pentru Tine si Tabere cu Suflet.

Mai multe detalii pe http://mtb.teamexpert.ro/

TeamXpert este o companie cu experienta de peste 10 ani in domeniul organizarii de evenimente sportive. Din 1998 participa la organizarea concursului CUPA MALINULUI, concursul freeride cu cea mai lunga traditie din Romania. In 2010 a organizat prima editie a “On Top of the World” Bike Fest, cel mai greu concurs de mountain bike uphill din Romania, cu sosirea la peste 2500 m.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează