Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Comana Autumn Bike Fest

0

Continuand seria evenimentelor TeamXpert, va invitam pe 24 septembrie 2011, la Comana Autumn Bike Fest.

Comana Bike Fest este un concurs care are loc primavara si toamna in Parcul Natural Comana.

Parcul Natural Comana este situat la doar 30 de km de Bucuresti, iar concursul strabate Delta Neajlovului si alte zonedeosebit de frumoase, fara sa intersecteze vreo sosea sau o cale ferata.

Concursul se adreseaza celor care iubesc natura, fara sa ceara un nivel de pregatire exceptional, astfel incat se pot bucura de el atat adultii cat si copiii.

Pentru a evita orice eroare in alcatuirea clasamentului, la editia de toamna cronometrarea se va face cu cipuri electronice.

Se va concura pe doua trasee: Traseul Bujorilor de 20km si Traseul Lacul Comana de 36km. Vor fi premiati cei mai rapizi la general dar si la doua categorii speciale de varsta: copiii sub 12 ani si seniorii peste 40 de ani.

 

Castigatorii vor primi medalii, cupe, diplome si diverse premii de la sponsorii concursului: Cube, KTM, Giant, Felt, Bikers Team, Isostar, Aventuria.ro, Calipso, Sportul pentru Tine si Tabere cu Suflet.

Mai multe detalii pe http://mtb.teamexpert.ro/

TeamXpert este o companie cu experienta de peste 10 ani in domeniul organizarii de evenimente sportive. Din 1998 participa la organizarea concursului CUPA MALINULUI, concursul freeride cu cea mai lunga traditie din Romania. In 2010 a organizat prima editie a “On Top of the World” Bike Fest, cel mai greu concurs de mountain bike uphill din Romania, cu sosirea la peste 2500 m.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.