Cocori pentru Japonia / donatie $2 pentru fiecare creatie primita

0

Stiti mitul cocorului in cultura japoneza? Mitul spune ca daca iti doresti ceva cu adevarat si modelezi 1000 de cocori dorinta ti se va implini. Noi dorim sa realizam cei 1000 de cocori si sa ajutam poporul japonez!

Asociatia Deschide-ti Sufletul s-a alaturat campaniei “Cocori pentru Japonia”, initiativa derulata de ActivitatiCopii.

Daca doriti si voi sa dati o mana de ajutor va asteptam miercuri, 13.04.2011, cu mic cu mare,  in GrandArena Mall intre orele 16:00-20:00 sa realizam impreuna cocori. In cazul in care nu sunteti din Bucuresti sau nu puteti ajunge la eveniment aflati mai multe detalii pe www.activitaticopii.ro si www.deschidetisufletul.ro

Organizatia “DoSomething” a dat startul acestei campanii dupa cutremurul produs pe 11 martie in Japonia, iar Bezos Family Foundation din SUA va dona generos $2 pentru fiecare creatie primita de la cei carora le pasa.

Haideti sa aratam ca si noua ne pasa si sa realizam cati mai multi cocori, dar pentru asta avem nevoie de oameni cu sufletul deschis! Toti cocorii origami primiti vor fi expusi intr-o lucrare uriasa la sfarsitul campaniei.

Echipa Deschide-ti Sufletul si ActivitatiCopii

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează